noodles volos banner

Στο πανελλήνιο παλαιμάχων βόλεϊ οι βετεράνοι του Βόλου

Για έβδομη συνεχή χρονιά θα δώσουν το παρών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παλαιμάχων,  που φέτος διοργανώνει η πόλη των Ιωαννίνων, οι βετεράνοι  βολεϊμπολίστες του Βόλου.

Τι κι αν τα χρόνια πέρασαν, οι βετεράνοι δεν έπαψαν ποτέ να ασχολούνται με το άθλημα που αγάπησαν και διέπρεψαν και είναι έτοιμοι να ξαναμπούν στο τερέν του γηπέδου και να αγωνιστούν, όπως παλιά.  

Το εν λόγω τουρνουά διοργανώνει  η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης μαζί με τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Αθλητών Πετοσφαίρισης και τονν Δήμο της πόλης στην οποία διεξάγεται. Να σημειωθεί ότι η πόλη του Βόλου έχει αναλάβει δύο συνεχόμενες χρονιές το συγκεκριμένο πρωτάθλημα (2011και 2012). Το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα θα είναι το 13ο  και θα διεξαχθεί στην ηπειρώτικη πρωτεύουσα από 16 έως 18 Ιουνίου.

Η Βολιώτικη ομάδα αποτελείται φέτος από τους Μίλτο Μιλτιάδη, Σπύρο Γεωργουλά, Αντώνη Ντελή, Ισίδωρο Μαραγκό, Μαρίνο Κουτσογιάννη, Παναγιώτη Ξανθόπουλο, Ανδρέα Σουφλή, Βάϊο Λάμπρου, Πασχάλη Λεώνη, Κώστα Βούλγαρη, Σταύρο Κουκουγιάννη, Γιώργο Κανδήλα.