Logo
Print this page

Προκρίθηκαν στους 8 οι παγκορασίδες της Νίκης Βόλου

Συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων Κεντρικής Ελλάδος της ΕΣΠΕΚΕΛ η Νίκη Βόλου. Το απόγευμα της Κυριακής, στο ουδέτερο γήπεδο των Λιβανατών, οι παγκορασίδες του Χρήστου Γαλαζούλα επικράτησαν με 3-2 σετ στο τάι - μπρέικ επί του Α.Σ. Ιτέας και προκρίθηκαν στις 8 καλύτερες ομάδες της Κεντρικής Ελλάδος σε σύνολο 35 ομάδων!

Το παιχνίδι ήταν εκπληκτικό, πραγματική διαφήμιση του βόλεϊ. Αυτό οφείλεται στη δυναμικότητα και των δύο ομάδων, καθώς εμφανίστηκαν εξαιρετικά ανταγωνιστικές. Η Νίκη Βόλου προηγήθηκε δύο φορές στο παιχνίδι με 1-0 και 2-1 σετ. Ωστόσο η πολύ καλή ομάδα της Ιτέας κατάφερε και ισοφάρισε δύο φορές και έστειλε το παιχνίδι στο τάι - μπρέικ. Εκεί η Νίκη παρουσιάστηκε πιο αποφασισμένη και ψύχραιμη και επικράτησε με 15-7, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους 8 του πρωταθλήματος παγκορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ.

Για την ομάδα της Νίκης Βόλου αγωνίστηκαν οι Δημητριάδη, Θαλασσινού, Γαϊτάνη, Μαντζαβίνου, Μπέτα, Δώσσα, Σταφυλαράκη, Καρατάσιου, Μαργαριτοπούλου και Βαταμίδου.

Τόσο η πορεία των παγκορασίδων, που έχουν προκριθεί στους οκτώ, όσο και οι κορασίδες που έφτασαν μέχρι τους 16, αποδεικνύουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της Νίκης Βόλου.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]