noodles volos banner

Ένατη συνεχόμενη νίκη για την Αργώ

Την ένατη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πέτυχε την Κυριακή (23/4) η ομάδα των γυναικών της ΑΡΓΟΥΣ στην Καρδίτσα κόντρα στον ΣΠΑΚ, σε αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 17ης προτελευταίας αγωνιστικής.

Με τις κορασίδες της ομάδας να είναι φανερά μεταμορφωμένες από το σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΕΑΛ, η ΑΡΓΩ επικράτησε της καρδιτσιώτικης ομάδας με 3-0 σετ, συναντώντας αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ. Έτσι με αυτό το σερί νικών η βολιώτικη ομάδα έκανε εκπληκτικό δεύτερο γύρο, που τη φέρνει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αποδεικνύοντας ότι θα μπορούσε να είναι διεκδικήτρια του πρωταθλήματος, αν είχε αποφύγει τις “γκέλες” του πρώτου γύρου.

Απομένει τώρα το παιχνίδι εντός έδρας με τη Νίκαια, που από την Κυριακή είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια και ανεβαίνει στην Α2 εθνική κατηγορία, ενώ τον Γ.Σ. Αλμυρού που έχει από καιρό αποχαιρετήσει την κατηγορία, πιθανόν να ακολουθήσει και η προτελευταία ομάδα της βαθμολογίας σε περίπτωση που δημιουργηθεί η Premier League.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού ήταν η συμμετοχή της πανύψηλης κεντρικού της ΑΡΓΟΥΣ Νάνσης Χαρχαρή, η οποία εξέπληξε με την άριστη απόδοσή της και γέμισε αισιοδοξία τους προπονητές της, που είδαν τους κόπους της σκληρής δουλειάς που κάνει να ανταμείβονται.

Τα σετ: 25-27, 14-25, 19-25

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Σταθόπουλος-Ζαφειρίου): Τσαντοπούλου, Γάκη (L), Χαρχαρή, Καλαπόδα, Γερολυμάτου, Φιλιππίδη, Γεωργουλοπούλου, Σουφλή, Σταυρακοπούλου, Τσιτσιγιάννη, Ζαφειρίου, Κανέλλου (απουσίασε η βασική ακραία της ομάδας Αθηνά Τάσου).

Αναλυτικά όλο τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:
ΓΣ ΝΙΚΑΙΑ-ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 3-0 σετ
ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 0-3 σετ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΠΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ 1-3 σετ
ΓΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ –ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 3-0 σετ
ΦΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΦΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 0-3 σετ

Βαθμολογία
Γ.Σ.ΝΙΚΑΙΑΣ 49β
Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 41β
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 39β 
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 35β
Φ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ 22β
Φ.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 19β
Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 19β
Α.Π.Σ.ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΑ 17β
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 13β
Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ -2β