noodles volos banner

Όγδοη συνεχόμενη νίκη των γυναικών της Αργούς

Την όγδοη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πέτυχε η ομάδα των γυναικών της ΑΡΓΟΥΣ , αυτή τη φορά στη Λαμία κόντρα στον ΑΠΣ ΦΘΙΑ, σε αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Η ΑΡΓΩ επικράτησε δύσκολα της λαμιώτικης ομάδας με 3-1 σετ και παρά τις σημαντικές απουσίες  της (Τσιτσιγιάννη, Ζαφειρίου, Κανέλλου, Χαρχαρή και την τραυματία Σταυρακοπούλου), κέρδισε έναν αντίπαλο που «καιγόταν» για τους βαθμούς, αφού βρίσκεται στην διακεκαυμένη  ζώνη του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.  Η βολιώτικη ομάδα λοιπόν είχε ένα λόγο παραπάνω , να «κλείσει στόματα ότι θα κατέβει «χαλαρά» στο παιχνίδι, λειτουργώντας έτσι σε βάρος συντοπίτισσας ομάδας. Έτσι κατέβαλε πολύ μεγάλη αγωνιστική προσπάθεια ανατρέποντας το 1-0 σετ και το 19-16 εις βάρος της στο 4ο σετ, που θα έδινε σίγουρο βαθμό στη γηπεδούχο ομάδα, αποδεικνύοντας έτσι με περίτρανο τρόπο ότι ο ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ είναι ένας σύλλογος, που πέρα από το αγωνιστικό ταλέντο που διαθέτει, διαθέτει επίσης αξιοπρέπεια και ήθος. 

Τα σετ: 25-20,20-25,19-25,22-25

 ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Σταθόπουλος-Ζαφειρίου): Τάσσου, Τσαντοπούλου, Γάκη (L), Καλαπόδα, Γερολυμάτου, Φιλιππίδη, Παπάρα, Πολυζώη, Χειμάρα, Γεωργουλοπούλου, Σουφλή, Σταυρακοπούλου

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα  της 16ης αγωνιστικής:

ΑΠΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ-ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 1-3 σετ

ΦΣ ΤΡΙΚΆΛΩΝ-ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 1-3 σετ

ΦΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  1-3 σετ

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ-ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-3 σετ

ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΓΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 2-3 σετ

Βαθμολογία

Γ.Σ.ΝΙΚΑΙΑΣ 46β

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 39β

Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 38β

Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 32β

Φ.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 19β

Φ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ 19β

Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 19β

Α.Π.Σ.ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΑ 14β

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 13β

Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ -2β

Τουρνουά EASTER 2017

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά mini volley EASTER CUR 2017, το οποίο πραγματοποιήθηκε τη Μ. Δευτέρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου, με τη συμμετοχή των συλλόγων ΑΣ ΑΡΓΩ-ΓΣ ΒΟΛΟΥ-ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ. Στο εν λόγω τουρνουά συμμετείχαν 140 κορίτσια από τους τρεις συλλόγους, ενώ πραγματοποιήθηκαν 60 συνολικά παιχνίδια μεταξύ τους .

Σκοπός του τουρνουά ήταν η ψυχαγωγία των συμμετεχόντων κοριτσιών , καθώς επίσης να κάνουν τα πρώτα τους αθλητικά  βήματα στο άθλημα που αγαπούν. Προσέφεραν όμορφο θέαμα και ικανοποίησαν γονείς και λοιπούς παρευρισκομένους που παρακολούθησαν τους αγώνες.    

1argo easter

Νίκη με 3-0 της ομάδας β’ των παγκορασίδων

Με 3-0 σετ κέρδισε η ομάδα των παγκορασίδων Β’ της ΑΡΓΟΥΣ τον ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ για το αντίστοιχο πρωτάθλημα

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Σταυρακοπούλου): Πώπου, Παπάρα, Πασχαλίδου, Βαμβακού, Καμινάρη, Πλατογιάννη, Πολυζώη, Βαϊνοπούλου, Οικονόμου, Μιμίκου

1pagkorasidesargo

 

Στο Πανελλήνιο παγκορασίδων η Αργώ

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων που διοργανώνεται στα Τρίκαλα από τον ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ συμμετείχε η ομάδα των παγκορασίδων της ΑΡΓΟΥΣ. Η βολιώτικη ομάδα έδωσε δύο αγώνες με ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ (ήττα με 2-0 σετ) και ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣ (ήττα με 2-1 σετ).   

 Τρεις αθλήτριες της Αργούς σε προπονητικό camp στην Κύπρο

 Σε προπονητικό camp έξι ημερών που διοργανώνεται στην Κύπρο από τον προπονητή Γιάννη Νικολάκη και σε συνεργασία με την εθνική ομάδα νεανίδων-κορασίδων της Κύπρου, συμμετέχουν οι αθλήτριες του ΑΣ ΑΡΓΩ, Τσιτσιγιάννη Μαρία, Μυρσίνη Κανέλλου και Ζαφειρίου Κατερίνα.   

1argokypros

Last modified onWednesday, 12 April 2017 11:56