noodles volos banner

Ξεκινά το τουρνουά ανόδου η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ.Β.

Ξεκινά το τουρνουά ανόδου για τη γυναικεία ομάδα του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 με την ομάδα να ταξιδεύει στην Ιτέα Άμφισσας για να αντιμετωπίσει τον Γ.Σ. Ιτέας. Θα γίνουν 10 αγώνες και η τελευταία αγωνιστική θα είναι στις 20 Μαΐου, ενώ θα ανέβουν κατηγορία δύο ομάδες. Η ομάδα τελείωσε την α’ φάση με το απόλυτο 18 βαθμών και 18-0 σετ.

Στο προπονητικό team προστέθηκε ο καταξιωμένος στο βολιώτικο βόλεϊ Παναγιώτης Ξανθόπουλος, που ήρθε οικογενειακώς από την Αθήνα και τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο. Είναι γνωστός στις αθλήτριες του Γ. Σ. ΒΟΛΟΥ από το περσινό πέρασμα στο σύλλογο. Η διοίκηση του Συλλόγου εύχεται στο προπονητικό team και τις αθλήτριες καλούς αγώνες, με υγεία και  να πανηγυρίσουν στο τέλος την άνοδο.

Αγώνες ο Γ.Σ. Βόλου έδωσε και στα αναπτυξιακά τμήματα, όπου οι Παγκορασίδες αγωνίστηκαν κόντρα στην πρωτοπόρο ΑΕΛ εκτός έδρας και κέρδισαν με 2-3 σετ. Έτσι τώρα συγκατοικούν στη 2η θέση με  τη Νίκη Βόλου, έχοντας από 5 νίκες και 2 ήττες και η δεύτερη θέση θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα μεταξύ τους.

Τέλος οι κορασίδες αγωνίστηκαν στο Βόλο, αλλά ηττήθηκαν από την Άθλεση Λάρισας με 1-3 σετ, αν και ισοφάρισαν σε 1-1. Ωστόσο, δεν είχαν διάρκεια και δίκαια έχασαν. Επόμενος αγώνας με Νίκαια Λάρισας στο Εκθεσιακό το Σάββατο 11-3-2017 στις 12.00 π.μ.

 

Last modified onWednesday, 08 March 2017 15:36