noodles volos banner

Καθαρή νίκη για τους άνδρες της Αργούς

Καθαρή νίκη με 3-1 σετ πέτυχε την Κυριακή (5/2) η ανδρική ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ επί της αξιόμαχης ομάδας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ. Η βολιώτικη ομάδα έπιασε πολύ καλή απόδοση στα δύο πρώτα σετ και με πολύ αποτελεσματικό μπλοκ, πήρε  γρήγορα το προβάδισμα με 2-0 σετ.

Στο τρίτο σετ ο προπονητής της ομάδας έριξε στη μάχη τους έφηβους αθλητές της ομάδας, οι οποίοι την ερχόμενη Κυριακή θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα του ΓΣ Αντίκυρας στο πλαίσιο του ημιτελικού του final 4.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ εκμεταλλεύτηκε την απειρία των νεαρών αθλητών και μείωσε σε 2-1, κατακτώντας οριακά το σετ με 26-24. Στο 4ο σετ επανήλθε η τάξη με την ΑΡΓΩ να κάνει το 3-1 και να παίρνει τη νίκη, που τη φέρνει μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΛ, η οποία ηττήθηκε με 3-1 από τη συμπολίτισσά της ΕΑ Λάρισας, σε ένα αποτέλεσμα που έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της ΑΡΓΟΥΣ Σπύρος Γεωργουλάς δήλωσε:

«Σήμερα (σ.σ. την Κυριακή) πήραμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα από μια πολύ αξιόμαχη και έμπειρη ομάδα. Για το χαμένο σετ αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη, καθώς ήταν επιλογή δική μου να χρησιμοποιήσω τους εφήβους, σαν ένα δυνατό τεστ ενόψει του ημιτελικού final4, που θα παίξουν την άλλη εβδομάδα.

Είμαι ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά της ομάδας μου, που έδειξαν χαρακτήρα και έκαναν ό,τι μπορούσαν, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τις τελευταίες εβδομάδες με τις πολλές απουσίες από τις προπονήσεις λόγω διαφόρων υποχρεώσεων. Γενικά ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που έβγαλε συναρπαστικές φάσεις που κέρδισαν το χειροκρότημα των θεατών. Η ήττα της πρωτοπόρου ΑΕΛ χωρίς να είναι έκπληξη για μένα, δίνει άλλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, που όπως όλα δείχνουν θα είναι συναρπαστικό κι αυτό είναι σε τελική ανάλυση το ζητούμενο».

Τα σετ: 25-13, 25-20, 24-26, 25-17

Α.Σ. ΑΡΓΩ (Γεωργουλάς Σ.): Σδρούλιας, Αναστασιάδης, Σκευοφύλας, Τερνιώτης, Ισλαμάι , Καπλάνης, Ιτούδης, Κόκκας, Κούντριας, Φουρκιώτης, Φιλιππίδης, Πασχαλίδης, Βλότσος 

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ-ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 3-1 σετ

Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ- ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ  1-3 σετ

ΣΦΑΑ ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 1-3 σετ

ΑΠΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ  ρεπό

Βαθμολογία

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 21β

ΑΣ ΑΡΓΩ 20β

ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ 16β

ΑΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 12β

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 12β

ΦΣ ΛΑΜΙΑΣ 11β

ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 7β

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ -6 β

Σημαντική νίκη των παίδων της Αργούς

Στα χνάρια των ανδρών οι παίδες της ΑΡΓΟΥΣ έκαναν την Κυριακή το δύο στα δύο, κόντρα στην ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, την οποία νίκησαν με 3-0 σετ και έβαλαν πλώρη για πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος από πολύ νωρίς.

Οι νεαροί αθλητές και των δύο ομάδων προσέφεραν όμορφο θέαμα και δίκαια απέσπασαν το χειροκρότημα των θεατών που παρακολούθησαν τον αγώνα. Ο προπονητής της ΑΡΓΟΥΣ είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής  σε όλους τους αθλητές που είχε στη  διάθεσή  του.

Τα σετ: 25-18, 25-21, 25-16

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Γεωργουλάς)  Φιλιππίδης, Πασχαλίδης, Βυσσαρίου, Ξενοκώστας, Μαντούδης, Χονδροδήμος, Ιωνάς,  Σαράτσης, Σκιαθίτης, Σπανουδάκης (λ)

Last modified onMonday, 06 February 2017 15:01