noodles volos banner

Με τρεις νίκες μπήκε το νέο έτος για την Αργώ

Εύκολα επικράτησαν οι άνδρες της ΑΡΓΟΥΣ κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα της κατηγορίας ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας. Η βολιώτικη ομάδα μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας, λόγω εορταστικής περιόδου και καιρικών φαινομένων, επανήλθε με μια καθαρή νίκη με 3-0 επί της τρικαλινής ομάδας.

Ο προπονητής της ΑΡΓΟΥΣ χρησιμοποίησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα την ομάδα των εφήβων, προκειμένου να τεστάρει την κατάσταση της ομάδας ενόψει του final 4, στο οποίο πρόκειται να συμμετάσχει.

Τα σετ του αγώνα: 25-11, 25-13, 25-13

ΑΣ ΑΡΓΩ (Γεωργουλάς): Ιτούδης,Τερνιώτης, Βούλγαρης, Κούντριας, Αναστασιάδης, Ισλαμάι, Τσιάκαλος, Πασχαλίδης, Σκευοφύλαξ, Κόκκας,Φιλιππίδης, Φουρκιώτης, Σδούλιας, Βλότσος

ΣΦΑΑ ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Γούλας): Γούλας, Προγώνης, Μαραγκός, Ανδρεόπουλος, Ζησόπουλος, Βουδούρης

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

ΦΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-3 σετ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΦΘΙΑ 1-3 σετ

ΑΡΓΩ-ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 3-0 σετ

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ρεπό

Βαθμολογία

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 21β

ΑΣ ΑΡΓΩ 16β

ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ 13β

ΑΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 9β

ΦΣ ΛΑΜΙΑΣ 8β

ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 7β

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 7β

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ -9 β

Σημαντική νίκη για τις γυναίκες της Αργούς

Σημαντική νίκη πέτυχαν οι γυναίκες της ΑΡΓΟΥΣ επί της ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ, σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, στο πλαίσιο της 7ης  αγωνιστικής της  Β’ Εθνικής κατηγορίας. 

Η ΑΡΓΩ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-0 σετ, χωρίς να συναντήσει δυσκολίες. Αξιοσημείωτη ήταν η διαφορά που πήρε στο 2ο σετ, όταν έφτασε να προηγείται με 20-5.

Στο 3ο σετ  η χαλάρωση που επήλθε από την πλευρά των κυανέρυθρων, είχε ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, αλλά με την ΑΡΓΩ πιο αποφασιστική στο τέλος να πετυχαίνει την κατάκτησή του και να παίρνει τη νίκη με 3-0 σετ, που την κρατά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.   

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Παρασκευάς Θεόδωρος και  Κολτσίδας  Ευάγγελος.

Τα σετ: 25-19, 25-13, 25-22

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Σταθόπουλος-Ζαφειρίου): Σταυρακοπούλου,Τσαντοπούλου, Φιλιππίδη, Τάσου, Καλαποδά,  Τσιτσιγιάννη, Χειμάρα,  Γερολυμάτου, Κανέλλου,  Γάκη,  Χαρχαρή,  Πολυζώη, Ζαφειρίου

ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ (Ντάλλας): Κυτέα, Παπαγεωργίου, Παπακωνσταντίνου, Καραγιάννη, Ντάλλα, Φάτση, Δημητρίου, Ξανθή Π., Ξανθή Ελ., Γιοκαρίνη, Δημητροπούλου.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ- ΑΠΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ 3-0 σετ

Φ.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ-Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑ  0-3 σετ

ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΦΣ ΑΜΠΕΛΩΝ  3-0 σετ

 Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ  3-1 σετ

Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ-Γ.Σ.ΝΙΚΗ 3-0 σετ

Η βαθμολογία

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 15β

Γ.Σ.ΝΙΚΑΙΑΣ  13β

Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ  12β

Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 9β

Φ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ 9β

Γ.Σ.ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 5β

Α.Π.Σ.ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΑ 5β

Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 4β

Φ.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 3β

Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ 0β

Πρεμιέρα με νίκη για τους παίδες της Αργούς

Με νίκη ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις η ομάδα των παίδων της ΑΡΓΟΥΣ, η οποία κέρδισε στο πρώτο της παιχνίδι την αντίστοιχη της ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ με 3-1 σετ. Η βολιώτικη ομάδα είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα στα δύο πρώτα σετ και πήρε προβάδισμα στο σκορ με 2-0. Η χαλάρωση των αγοριών της ΑΡΓΟΥΣ στο 3ο σετ είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση της ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, η οποία κατέκτησε τελικά το 3ο σετ με 27-25 μειώνοντας σε 2-1 και ξαναμπαίνοντας στο παιχνίδι. Στο 4ο σετ τα αγόρια της ΑΡΓΟΥΣ ξαναβρήκαν τη συγκέντρωσή τους και έγραψαν το τελικό 3-1 υπέρ τους.

Τα σετ: 25-10,25-18,25-27,25-15

 Ήττα για τις παγκορασίδες

Την ήττα με 3-1 σετ  γνώρισαν οι παγκορασίδες της ΑΡΓΟΥΣ από τον ΓΣ ΒΟΛΟΥ, σε εξ αναβολής παιχνίδι του πρωταθλήματος παγκορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Last modified onMonday, 23 January 2017 13:12