noodles volos banner

Στo final 4 του πρωταθλήματος οι έφηβοι της Αργούς

Στo final 4 του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΚΕΛ προκρίθηκαν οι έφηβοι του ΑΣ ΑΡΓΩ, μετά  το νικηφόρο αποτέλεσμα με 3-1 σετ επί της ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Η βολιώτικη ομάδα πήρε μια καθαρή νίκη επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου που της έδωσε το εισιτήριο για το final4 , το οποίο θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα 7 και 8 Ιανουαρίου στο Μουζάκι Καρδίτσας Σ’ αυτό θα συμμετάσχουν ακόμη οι ομάδες ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΓΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ και ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ.

Για την ΑΡΓΩ η πρόκριση αυτή αποτελεί άλλη μία επιτυχία, που έρχεται να προστεθεί σε  τρεις προκρίσεις τελικών φάσεων στα τελευταία δύο χρόνια (δύο παίδων και μία παμπαίδων).

Στο αγωνιστικό μέρος τα αγόρια της ΑΡΓΟΥΣ είχαν καλύτερη ανάπτυξη στο παιχνίδι τους και πήραν δίκαια τη νίκη, χωρίς να συναντήσουν δυσκολίες, με εξαίρεση το πρώτο σετ στο οποίο, αν και προηγήθηκαν με 23-17, διαδοχικά λάθη και απώλεια συγκέντρωσης είχαν ως αποτέλεσμα να το χάσουν με 25-23.

Πολύ καλή η διαιτησία των Κολτσίδα Ε. και Σκορδάρα Α. του συνδέσμου διαιτητών κεντρικής Ελλάδας.

Tα σετ: 23-25,25-15,25-18,25-21

ΑΣ ΑΡΓΩ (Γεωργουλάς): Αναστασιάδης, Πασχαλίδης, Σκευοφύλαξ, Βλότσος, Φιλιππίδης (L), Λημνιώτης, Σδρούλιας, Σίμος, Λεμονής, Αγκόλι,Καπλάνης. Απουσίασε λόγω ασθένειας ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος.

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τσιώλης): Αποστολούδης, Ζμπήτας, Μωυσιάδης, Λιακόπουλος, Αρχοντής, Δορδοκίδης, Γραμμένος, Ανδρεάδης, Σουλούκος