Logo
Print this page

Η Αργώ πήρε το τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη

Με σχετική ευκολία και παρότι βρέθηκε πίσω με 0-1 σετ, η Αργώ επικράτησε της Νίκης με 3-1 στο Β. Παρασκευόπουλος και έκανε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών της Β’ Εθνικής.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Αργώ τονίζονται τα εξής:

«Σημαντική νίκη με 3-1 σετ πέτυχε η ομάδα των γυναικών της ΑΡΓΟΥΣ επί της συμπολίτισσας ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, σε αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Με το αποτέλεσμα αυτό η ΑΡΓΩ διατήρησε το αήττητο και έπιασε κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα, όπου συγκατοικεί με την ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Στο αγωνιστικό μέρος η ΑΡΓΩ ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς και είχε καλύτερη ανάπτυξη στο παιχνίδι της στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Οι κεντρικές της ομάδας Γερολυμάτου, Καλαποδά με πολύ αποτελεσματικότητα στο μπλοκ εξουδετέρωσαν τις επιθετικές προσπάθειες της ΝΙΚΗΣ, ενώ οι ακραίες Τάσου και Τσαντοπούλου με πολλά τελειώματα επιθέσεων δεν άφησαν περιθώριο στην ομάδα της Νέας Ιωνίας για κάτι καλύτερο. Έτσι οι γηπεδούχες πήραν δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης .

 Στο πρώτο σετ η ΑΡΓΩ ξεκίνησε με σταθερό προβάδισμα 2-3 πόντων μέχρι το 21, όταν διαδοχικά λάθη κυρίως στην υποδοχή έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα της ΝΙΚΗΣ να προηγηθεί με 1-0. Στα υπόλοιπα  τρία σετ η ΑΡΓΩ τα κατέκτησε χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση».               

Τα σετ: 24-26, 25-19, 25-13, 25-18

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Σταθόπουλος-Ζαφειρίου): Τάσσου, Τσαντοπούλου, Χαρχαρή, Ζαφειρίου, Σταυρακοπούλου, Γεωργουλά, Φιλιππίδη, Τσιτσιγιάννη, Κανέλλου, Γάκη, Γερολυμάτου, Καλαποδά, Καράμπελα, Παπαθεοδώρου

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Γαλαζούλας): Ντάιμου, Λώλου, Τσανακάκη, Βλαχάκη, Γκαγκαδέλη, Θεοδωρακάκη, Αυγερινού, Μερκονιάν, Δερματά, Πολύζου, Πρασσά, Δόλγυρα, Νικολούλη, Γιαγκουνίδου

Αναλυτικά όλα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ-Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ 0-3 σετ

Α.Σ.ΑΡΓΩ-Γ.Σ.ΝΙΚΗ 3-0 σετ

Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-Γ.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 0-3 σετ

Γ.Σ.ΝΙΚΑΙΑΣ-Φ.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 3-0 σετ

Φ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ-Α.Π.Σ.ΦΘΙΑ 3-1 σετ

Βαθμολογία

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ                9β

Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ         9β

Γ.Σ.ΝΙΚΑΙΑΣ                7β

Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ        6β

Φ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ           6β

Φ.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ            3β

Γ.Σ.ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ          3β

Α.Π.Σ.ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΑ     2β

Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ         0β

Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ              0β

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]