noodles volos banner

Με το δεξί άνδρες και γυναίκες της Αργούς

Με το δεξί ξεκίνησαν τις φετινές αγωνιστικές  τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες του ΑΣ ΑΡΓΩ, νικώντας μάλιστα με το ίδιο σκορ, 3-1 σετ, την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ και τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ αντίστοιχα.   

Οι άνδρες

Η ανδρική ομάδα του ΑΣ ΑΡΓΩ αγωνίστηκε το Σάββατο με τον ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, τον οποίο κέρδισε στην έδρα του με 3-1 σετ. Παρά τις δυσκολίες που συνάντησε από την έμπειρη ομάδα του Τύρναβου  και το χαμένο δεύτερο σετ, η ΑΡΓΩ  πήρε το νικηφόρο αποτέλεσμα που ήθελε για να ξεκινήσει καλά τη φετινή της πορεία. Έδειξε δε,  ότι έχει ακόμη πολλά περιθώρια να βελτιώσει κάποιους τομείς του παιχνιδιού, που θα την κάνουν ακόμη πιο ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα. Στόχος για φέτος είναι η ανάπτυξη, που θα επιτευχθεί με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα των πολλών νεαρών παικτών που έχει στη διάθεσή της.

ΑΣ ΑΡΓΩ (Γεωργουλάς): Ιτούδης,Τερνιώτης ,Βούλγαρης, Κούντριας, Αναστασιάδης, Ισλαμάι, Τσιάκαλος, Πασχαλίδης, Σκευοφύλαξ, Βλότσος, Σδρούλιας, Κόκκας, Φιλιππίδης, Φουρκιώτης 

 Τα αποτελέσματα  της 1ης αγωνιστικής:

ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ- ΑΣ ΑΡΓΩ 1-3 σετ

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-3 σετ

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ- ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ  0-3 σετ αα

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ- ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 3-2 σετ

Οι γυναίκες

Η ομάδα των γυναικών της ΑΡΓΟΥΣ υποδέχθηκε το Σάββατο στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ  τη νεοφώτιστη ομάδα του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  την οποία κέρδισε με 3-1 σετ. Η τρικαλινή ομάδα με μεγάλη μαχητικότητα, κατάφερε να πάρει ένα σετ και έδειξε ότι δε θα είναι εύκολος αντίπαλος για καμία ομάδα. Το αποτέλεσμα κρίνεται ικανοποιητικό για τα κορίτσια της ΑΡΓΟΥΣ.

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Σταθόπουλος-Ζαφειρίου): Τάσσου, Τσαντοπούλου, Χαρχαρή, Φιλιππίδη, Τσιτσιγιάννη, Γάκη, Χειμάρα, Γερολυμάτου, Καλαποδά, Σταυρακοπούλου, Καλοφορίδη

 Τα αποτελέσματα  της 1ης αγωνιστικής

ΑΣ ΑΡΓΩ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 3-1 σετ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 3-0 σετ

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ-ΓΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 0-3 σετ

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 0-3 σετ

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ 3-0 σετ