noodles volos banner

Στην τελική φάση οι νεάνιδες της Αργούς

Ένα ακόμη εισιτήριο σε τελική φάση αναπτυξιακών πρωταθλημάτων πήρε η ομάδα νεανίδων του ΑΣ  ΑΡΓΩ, η οποία απέκλεισε σε χιαστί αγώνα την 1η της ομάδα της βαθμολογίας του 4ου ομίλου ΛΟΚΡΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ , επικρατώντας με 3-0 σετ. Ο αγώνας διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο της Λαμίας.

Στο αγωνιστικό μέρος, τα κορίτσια της ΑΡΓΟΥΣ πήραν το ροζ φύλλο αγώνα μετά από πολύ καλή απόδοση και προηγήθηκαν με 2-0, χωρίς να συναντήσουν δυσκολίες. Η ομάδα της Φθιώτιδας προσπάθησε να αντιδράσει στο 3ο σετ ανεβάζοντας την απόδοσή της, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο, αφού η ΑΡΓΩ έδειξε αποφασιστικότητα και διατήρησε τη συγκέντρωσή της γράφοντας το τελικό 3-0 σετ.

Με τη νίκη αυτή η βολιώτικη ομάδα θα είναι η μόνη εκπρόσωπος της Μαγνησίας στην τελική φάση (final 4), κάτι που έχει πετύχει αρκετές φορές στο παρελθόν σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα, αναλογικά με το μικρό  χρόνο ύπαρξής της (3 φορές σε final 4 νεανίδων, 1 κορασίδων, 2 παγκορασίδων, 2 παίδων, 1 παμπαίδων) και για το οποίο οι άνθρωποι του συλλόγου αισθάνονται υπερήφανοι.

Ο προπονητής της ομάδας είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στα περισσότερα τα κορίτσια της ομάδας που είχε στη διάθεσή του. 

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο κ. Σακαρέλλης Κων/νος και η κ. Αγγελακοπούλου Γεωργία του συνδέσμου διαιτητών κεντρικής Ελλάδας.

Τα σετ: 25-14, 25-10, 25-22

ΑΣ ΑΡΓΩ (Σταθόπουλος-Ζαφειρίου): Γεωργουλά Κ., Γεωργουλοπούλου Μ., Φιλιππίδη Αν., Τσιτσιγιάννη Μ., Κανέλλου Μ., Γάκη Σ., Πολυζώη Μ., Γερολυμάτου Ε., Καλαποδά Μ., Σουφλή Χ., Χειμάρα Γ., Παπαθεοδώρου Β., Ζαφειρίου Α.

 

Last modified onTuesday, 08 November 2016 10:18