noodles volos banner

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου οι γυναίκες της Αργούς

Σημαντική νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα του ΑΣ ΑΡΓΩ την Κυριακή στη Λάρισα επί του ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ , σε νοκ άουτ αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου και πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό.

Η ομάδα της Λάρισας μπήκε δυνατά στο 1ο σετ, με αποτέλεσμα να προηγηθεί και να έχει το προβάδισμα μέχρι το 22-18, όταν σε εκείνο το σημείο η ΑΡΓΩ με αποτελεσματικότητα σε μπλοκ και άμυνα ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και πήρε το σετ με 26-24.

Στα επόμενα δύο σετ τα κορίτσια της ΑΡΓΟΥΣ είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και  επικράτησαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, γράφοντας το τελικό 3-0 σετ που τους δίνει την πρόκριση στον ημιτελικό του θεσμού.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η πολύ καλή εμφάνιση της Μαρίας Τσιτσιγιάννη, η οποία με επιθέσεις «φωτιά» εξουδετέρωσε την αντίπαλη άμυνα από τη θέση της διαγωνίου, καθώς επίσης και της έμπειρης ακραίας Φωτεινής Τσαντοπούλου με μεγάλα  ποσοστά αποτελεσματικότητας στην επίθεση.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι  κ.κ. Χαρδαλίδης Νίκος και Παπαγεωργίου Αχιλλέας του συνδέσμου διαιτητών κεντρικής Ελλάδας.

Τα σετ: 24-26,17-25,15-25

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Σταθόπουλος-Ζαφειρίου): Τάσσου, Τσαντοπούλου, Χαρχαρή, Γεωργουλά, Φιλιππίδη, Τσιτσιγιάννη, Γάκη, Χειμάρα, Γερολυμάτου, Καλαποδά, Σταυρακοπούλου, Καλοφορίδη