noodles volos banner

Σε φορτισμένο κλίμα το τουρνουά στη μνήμη του Γ. Αλεξίου (photos)

Σε μια πολύ όμορφη γιορτή του Volley που τα είχε όλα, εξελίχθηκε το τουρνουά αγώνων  ανδρών-γυναικών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή για τριπλό σκοπό,  στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ,  με τη συμμετοχή των ομάδων γυναικών ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ, ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,  ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ και ανδρών ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ και ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ. 

1volley

Πέραν του χαρακτήρα προετοιμασίας των ομάδων που συμμετείχαν,  το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του παλιού προπονητή του Βόλου Γιώργου Αλεξίου που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, ενώ διεξήχθη για οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», όπως επιθυμούσε ο εκλιπών.

2volley

Μέσα σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης  και παρουσία όλων των παλιών αθλητών του, απονεμήθηκε στην  οικογένεια του Γιώργου Αλεξίου τιμητική πλακέτα, από τον διεθνή αθλητή Μπάμπη Ρήγα,  για τη διακεκριμένη και μακρόχρονη προσφορά του στο άθλημα του volley, ενώ επίσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή με την έναρξη του αγώνα των ανδρών ΑΣ ΑΡΓΩ-ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ.

3volley

Εκ μέρους του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» η πρόεδρός του,  κ. Ντίνα Τριανταφύλλου, ευχαρίστησε θερμά τη διοργάνωση και τους συμμετέχοντες,  για τη συνεχή και επαναλαμβανόμενη  βοήθεια προς το σύλλογό της.

 Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της  η Αντιπεριφεριάρχης  Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, έγιναν συναρπαστικά παιχνίδια που πρόσφεραν όμορφο  θέαμα στο κατάμεστο από φίλαθλο κόσμο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ. Οι προπονητές των ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα  και τις δυνατότητες των ομάδων τους , βγάζοντας πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους.

4volley

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:

ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

ΑΣ ΑΡΓΩ  ΒΟΛΟΥ– ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-0 ΣΕΤ

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ –ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 2-0 ΣΕΤ

ΑΣ ΑΡΓΩ  ΒΟΛΟΥ –ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  1-2 ΣΕΤ

ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ –ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-2 ΣΕΤ

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ- ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-2 ΣΕΤ

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  - ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-1 ΣΕΤ

ΑΝΔΡΩΝ

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ- ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 2-3 ΣΕΤ

 Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του τουρνουά, giousto café, μήλα  Zagorin, αναψυκτικά ΕΨΑ, ΒΟΛΙΩΤΙΚΟ coffe & snack, ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΘΕΟΝΗ

5volley

 

6volley