noodles volos banner

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το βόλεϊ της ΑΕΔ

Το πρώτο ραντεβού της νέας χρονιάς έδωσαν τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος»,  παίκτριες και προπονητικό τιμ της Αθλητικής Ένωσης Διμηνίου  «Ιάσων - Κεραυνός», η οποία μπήκε στη γραμμή εκκίνησης με τον έφορο της ομάδας κ. Δεσύλλα Σπύρο και τον προπονητή κ. Κουτσογιάννη Μαρίνο να οριοθετούν τους στόχους της νέας χρονιάς.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Διμηνίου, όντας αρκετά ανανεωμένη σε σχέση με τη σεζόν που τέλειωσε μπήκε πλέον στα καθιερωμένα… «βάσανα της προετοιμασίας».

Στόχος της ομάδας είναι:

-Να αποδίδει όμορφο βόλεϊ, να  παλεύει σε όλα τα παιχνίδια διεκδικώντας το καλύτερο μέσα σε αθλητικά πάντα πλαίσια, με την μαχητικότητα να γίνεται η ταυτότητα της ομάδας. 

 -Να διατηρηθούν οι καλές σχέσεις που χτίστηκαν στο παρελθόν, οι αθλήτριες να νιώθουν άνετα και να επιτευχθεί η κατάλληλη χημεία σε συνδυασμό με τα θετικά αποτελέσματα στο τέλος της σεζόν.

-Διοίκηση, προπονητές και αθλήτριες, εύχονται,

-Καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και πολλές επιτυχίες για όλους τους αθλητές-αθλήτριες, προπονητές-προπονήτριες και παράγοντες των ομάδων της Μαγνησίας!