Logo
Print this page

Κλήση στην εθνική για τον Νίκο Ζουπάνη

Ακριβώς ένα μήνα μετά το τέλος των υποχρεώσεων της στο World League 2016 (όπου κατέλαβε την 3η θέση στο Final 4 της Φρανκφούρτης), η Εθνική ανδρών ετοιμάζεται να πιάσει και πάλι δουλειά, αυτή τη φορά εν όψει της προκριματικής διαδικασίας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017. Εκεί η Εθνική θα αντιμετωπίσει Βέλγιο, Ουκρανία, Μολδαβία σε δύο τουρνουά που θα διεξαχθούν 16-18 Σεπτεμβρίου στην Κοζάνη και 22-25 Σεπτεμβρίου στην Αμβέρσα.

Ανάμεσα στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι και ο Βολιώτης Νίκος Ζουπάνος, ο οποίος παίζει μπιτς βόλεϊ στην Αργώ ως μέλος της εθνικής ομάδος και βόλεϊ σάλας σε υψηλό επίπεδο, ενώ τη νέα χρονιά θα φοράει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού.

Η προετοιμασία της Εθνικής θα ξεκινήσει την Πέμπτη 4 Αυγούστου στην Ορεστιάδα και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος έχει την ακόλουθη σύνθεση:
Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ, Θάνος Τερζής, Κώστας Στιβαχτής
Διαγώνιοι: Δημήτρης Τζούριτς, Γιώργος Τζιουμάκας, Άκης Ασπιώτης
Ακραίοι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανδρέας Φράγκος, Ανέστης Δαλακούρας, Θανάσης Πρωτοψάλτης
Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Ανδρέας Ανδρεάδης, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Νίκος Ζουπάνι
Λίμπερο: Δημήτρης Γκαράς, Δημήτρης Ζήσης

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει στο κλειστό της ακριτικής πόλης «Νίκος Σαμαράς» και τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια καθώς το τριήμερο 19-21 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την Λετονία, ενώ από τις 22 Αυγούστου η προετοιμασία θα συνεχιστεί στην Θεσσαλονίκη.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]