noodles volos banner

Με Καλλιθέα εκτός ο Κένταυρος Αγριάς

  • Published in Handball

Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος Χάντμπολ της Α2 εθνικής κατηγορίας Ανδρών και η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015, στις 17.30 στο κλειστό της Καλλιθέας, την ομάδα του Έσπερου. 
Μετά από μια πολύ καλή πορεία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, η ομάδα του Κενταύρου κατάφερε να βρίσκεται στα μισά του βαθμολογικού πίνακα (στη 5η θέση) με 8 βαθμούς, ενώ ο φετινός στόχος της ομάδας είναι η παραμονή. Θέλει να πετύχει μια ανάλογη πορεία και στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, για να εξασφαλίσει από νωρίς το στόχο της παραμονής και να έχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. 

Τα παιχνίδια με την Καλλιθέα είναι πάντα ντέρμπι και έτσι αναμένεται να είναι και το παιχνίδι του Σαββάτου. Στο πρώτο γύρο η ομάδα του Έσπερου κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στο Βόλο, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Κενταύρου εμφανίστηκε αγχωμένη και νευρική στις τελικές προσπάθειες.  Η ομάδα του Κενταύρου έχει προετοιμασθεί κατάλληλα την περίοδο των γιορτών, έχει  όμως να αντιμετωπίσει το μειονέκτημα της έλλειψης αγωνιστικής δραστηριότητας (επίσημα και φιλικά παιχνίδια). Για την Αθήνα θα ταξιδέψει χωρίς σημαντικές ελλείψεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.