noodles volos banner

Σέρβις στη μεγάλη διοργάνωση

Αρχίζει σήμερα το απόγευμα η μεγάλη διοργάνωση του βόλεϊ που φιλοξενεί ο Βόλος, οι αγώνες του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με τη συμμετοχή της εθνικής μας ομάδας. Το πρώτο σέρβις γίνεται στις 17:00 με τον αγώνα Ρουμανία-Φινλανδία, ενώ 2,5 ώρες αργότερα, στις 19:30 η εθνική Ελλάδος κοντράρεται με τη Λετονία.
Η είσοδος στο κλειστό της Νέας Ιωνίας είναι δωρεάν για το κοινό, ενώ οι φίλαθλοι θα μπορούν να προσφέρουν σακούλες με ξηρά τροφή που θα συγκεντρωθούν και θα διατεθούν για τις ανάγκες του Γηροκομείου Βόλου. Οι διοργανωτές και οι υπεύθυνοι της εθνικής περιμένουν από τον κόσμο του Βόλου να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο, όπως είχε κάνει και πριν δύο χρόνια στους αγώνες τότε της εθνικής Κορασίδων, ώστε οι φίλαθλοι να δώσουν ώθηση στους παίκτες του Σωκράτη Τζιουμάκα για την πρόκριση και να χαρούν το πολύ ωραίο θέαμα που προσφέρει το άθλημα του βόλεϊ.

Η 12άδα της Εθνικής
Οι 12 αθλητές που επέλεξε για τους αγώνες ο Σωκράτης Τζιουμάκας είναι οι εξής:
Πασαδόροι: Γεώργιος Κανελλόπουλος (ΕΑ Πατρών), Αλέξανδρος Γραμμενούδης (ΓΣ Ηρακλής)
Διαγώνιος: Σωκράτης Χαραλαμπίδης (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
Ακραίοι: Κυριάκος Σπυριούνης (ΑΟΝΣ Μίλων), Παναγιώτης Αρμόνης (ΑΣ Πανερυθραϊκός), Δημήτριος Χρηστινίδης (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου), Στυλιανός Τζιουμάκας (ΓΣ Ηρακλής)
Κεντρικοί: Παρασκευάς Τσέλιος (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Γεώργιος Παπαλεξίου (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου), Μιλτιάδης Τσαρκάτογλου (ΕΑ Πατρών)
Λίμπερο: Αντώνιος Μπουράκης (ΓΣ Ηρακλής), Σπυρίδωνας Βελούδης (ΑΟ Φοίνικας Σύρου)

Το πρόγραμμα του ομίλου
Πέμπτη 08.01

17:00, Ρουμανία – Φινλανδία
19:30 Ελλάδα– Λετονία
Παρασκευή 09.01
17:00, Φινλανδία – Λετονία
19:30 Ρουμανία – Ελλάδα
Σάββατο 10.01
17:00, Λετονία – Ρουμανία
19:30 Φινλανδία – Ελλάδα