noodles volos banner

Τζιουμάκας: "Θα παλέψουμε για την πρόκριση"

Στο Ράδιο Ένα 102.5 fm και στον Γιώργο Καρεκλίδη μίλησαν σήμερα το πρωί ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας Παίδων Σωκράτης  Τζιουμάκας και ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ, Σπύρος Γάτος, για την πρώτη χρονικά μεγάλη αθλητική διοργάνωση που φιλοξενεί ο Βόλος στο 2015, τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήατος βόλει Παίδων από 8 έως 10 Ιανουαρίου.

Ο Σωκράτης Τζιουμάκας τόνισε: "O Bόλος είναι φανταστικός, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την προετοιμασία των δύο εβδομάδων που κάναμε και είμαστε στην τελική ευθεία καθώς αύριο αρχίζουν οι αγώνες των προκριματικών. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου, ευελπιστούμε ότι θα μας στηρίξει όπως πριν δύο χρόνια είχε κάνει στην ομάδα των Κορασίδων. Είμαστε σε καλό επίπεδο, ευελπιστούμε ότι θα πάμε καλά. Θα το παλέψουμε για την πρόκριση".

Ο Σπύρος Γάτος, πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ, επισήμανε: "Προσπαθήσαμε και φέραμε την προκριματική φάση αυτή στο Βόλο για να αναπτύξουμε το άθλημα, η ομοσπονδία μας τίμησε για ακόμη μία φορά. Η ΕΣΠΕΚΕΛ πήρε την πρωτοβουλία και έκανε αίτημα στην ομοσπονδία και την εθνική ομάδα που το αποδέχθηκαν για να έχουμε μια φιλανθρωπική δράση. Επισκεφθήκαμε το Γηροκομείο και πήραμε την άδεια να κάνουμε μια παράλληλη εκδήλωση προσκαλώντας το φίλαθλο κοινό να προσκομίζει στο γήπεδο μια σακούλα με ξηρά τροφή που θα συγκεντρώνεται για τους σκοπούς του Γηροκομείου".

Last modified onWednesday, 07 January 2015 17:58