noodles volos banner

"Τρία στα τρία" για την Αργώ

 

Εύκολα επικράτησε την Κυριακή η ανδρική ομάδα της Αργούς, με 3-0 σετ του ΓΣ Δεσκάτης, σε αγώνα πρωταθλήματος της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' Εθνικής κατηγορίας ανδρών. Η ομάδα των "κυανέρυθρων" δεν συνάντησε αντίσταση σε κανένα σημείο του αγώνα και πήρε τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος. Το προπονητικό επιτελείο είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, ενώ απουσίασε ο κεντρικός της ομάδας Αντώνης Τερνιώτης λόγω τραυματισμού.
Τα σετ: 25-16,25-10,25-19
ΑΣ ΑΡΓΩ: (ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΣΠ.) Τσοπάνος, Κούντριας, Πασπαράκης, Ιτούδης, Γκριμπιτζής, Παπαδημητρίου, Λέντιο, Τσιάκαλος, Σωτηρίου, Κόκκας, Βούλγαρης, Μορφίδης
ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ: (ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ) Τσιλινίκος, Μιχίδης, Γκαγκτζής, Δρούμπουρας, Κίτσιος, Χατζηζήσης, Κοτίτσας, Τσιάκαλος, Κουζούμης, Παπατσάνης, Λαμάρης, Γάλλος.
 

Νίκη με ανατροπή για τις γυναίκες

Πολύ καθοριστικό  παιχνίδι κέρδισαν οι γυναίκες της Αργούε το Σάββατο και μάλιστα μετά από μεγάλη μάχη η οποία κρίθηκε στο 5ο σετ, ύστερα από 2 ώρες και 40 λεπτά.  Η ομάδα του Βόλου επικράτησε  με 3-2 σετ του Φιλαθλητικού Αμπελώνα με μεγάλη ανατροπή του σκορ, καθώς  δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και με πολλά λάθη κυρίως στο σέρβις και την ανάπτυξη, βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ. Στη συνέχεια όμως οι "κυανέρυθρες" κατάφεραν να ξεπεράσουν τον κακό τους εαυτό, βρήκαν το ρυθμό τους και με πολύ καλύτερη επίθεση και σέρβις, πήραν τα δύο επόμενα σετ και ισοφάρισαν σε 2-2. Το αποτέλεσμα του αγώνα κρίθηκε στο τάι μπρέικ, στο οποίο η Αργώ με ανεβασμένη την ψυχολογία επικράτησε  με 15-13. Από το παιχνίδι αυτό απουσίασε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων η ακραία Τάσσου Αθηνά.
Τα σετ: 21-25,20-25,25-21,25-9,15-13  
ΑΣ ΑΡΓΩ: (ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ-ΡΗΓΑΣ) Διάλλα, Λεφάκη, Καραναστάση, Γεωργουλά, Σταματίου, Αντωνίου, Παπαθανασίου, Παρισάκη, Παπούλια, Φιλιππίδη, Γάκη, Κορομηλά.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: (ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ) Λυγούρα, Ντιζέ, Κοκκίνου, Ντιζέ Ε, Κονταλέξη, Φάκα, Αντύπα, Νταφούλη Ε, Καλογήρου, Ούρδα, Λαφαζάνη, Νταφούλη Μ.
Όλα τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής: Αργώ-Φιλ. Αμπελώνα 3-2, Φθία-Νίκη Βόλου 0-3, ΓΣ Νίκαιας-ΑΟ Σουφλαρίων αναβλήθηκε, Ασκληπιός-ΓΣ Αλμυρού 3-0.
Βαθμολογία: Ασκληπιός 9, Αργώ 8, Σουφλάρια 3, Νίκη Βόλου 3, ΓΣ Νίκαιας 2, ΓΣ Αλμυρού 2, Φθία 0, Φιλ. Αμπελώνα 0 (ένα ματς λιγότερο για Νίκαια-Φθία, δύο ματς λιγότερα για Σουφλάρια).
 
Τέλος, οι κορασίδες νίκησαν στη Λάρισα τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό β' με 3-0 σετ.

 

Last modified onMonday, 15 December 2014 13:18