noodles volos banner

Νίκες για τις ομάδες της Αργούς

Δυνατό παιχνίδι έγινε χθες στο κλειστό της Ν. Ιωνίας μεταξύ Νίκης Βόλου κι Αργούς για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' Εθνικής κατηγορίας γυναικών. Το τέλος του αγώνα βρήκε νικήτρια την Αργώ, η οποία επικράτησε της αντιπάλου της με 3-1 σετ, αφού έδειξε περισσότερη μαχητικότητα και ψυχραιμία στο τελείωμα του 3ου και  4ου σετ. Μετά την εύκολη επικράτηση της Αργούς στο 1ο σετ με 25-12, επήλθε χαλάρωση στην ομάδα των "κυανέρυθρων", με αποτέλεσμα η μαχητική Νίκη να ισοφαρίσει σε 1-1 και να παλέψει στο 3ο και 4ο. Μετά από αυτό το θετικό αποτέλεσμα, η Αργώ βρέθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Ασκληπιό.

Τα σετ 12-25,25-17,24-26,23-25
ΓΣ ΝΙΚΗ: (ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ) Σταυρακοπούλου, Βλαχάκη, Ντάιμου, Βαΐτση, Λώλου, Γιαγκουνίδου, Αφέντου, Χάρχαρη, Τζιοβάρα, Πρασσά, Πόλη, Κολοβού.
ΑΣ ΑΡΓΩ: (ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ-ΡΗΓΑΣ) Τάσσου, Διάλλα, Λεφάκη, Καραναστάση, Γεωργουλά, Σταματίου, Παπαθανασίου, Παρισάκη, Τσιτσιγιάννη, Φιλιππίδη, Γάκη, Κονιστή.

Συνολικά όλα τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:
Φιλαθλητικός Αμπελώνα-Ασκληπιός 0-3 σετ, Νίκη Βόλου-Αργώ 0-3, ΓΣ Αλμυρού-ΓΣ Νίκαιας 3-2, Φθία-Σουφλάρια (αναβλήθηκε)
Βαθμολογία:
Ασκληπιός 6, Αργώ 6, Σουφλάρια 3, ΓΣ Αλμυρού 2, Νίκαια 2, Φθία 0, Νίκη Βόλου 0. Φιλ. Αμπελώνα -1. (από ένα ματς λιγότερο Φθία-Σουφλάρια).

Αγώνας Κυπέλλου την Τετάρτη για τους Άνδρες
Την πρωτοπόρο ομάδα της Α2 κατηγορίας Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες της Αργούς για τη β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Το παιχνίδι θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Για την ίδια διοργάνωση η ανδρική ομάδα μεταβαίνει στη Λαμία την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου (15:00) προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Φιλαθλητικό Λαμίας.
 
Νίκησαν οι κορασίδες
Εύκολα το Σάββατο οι κορασίδες της Αργούς επικράτησαν της Νίκης Βόλου, στον πρώτο τους αγώνα για το πρωτάθλημα κορασίδων. Οι "κυανέρυθρες" δεν χρειάστηκε «να ανεβάσουν στροφές» για να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο προπονητής τους χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεσή του.
Τα σετ: 25-16,25-16,25-9
ΑΣ ΑΡΓΩ:(Σταθόπουλος) Γεωργουλά, Διάλλα, Σταματίου, Κουτσουνίδη, Γάκη, Φιλιππίδη, Τσιτσιγιάννη Λωρίδα, Ζαφειρίου, Γκαλάκου, Κονιστή, Κανέλλου.
ΓΣ ΝΙΚΗ: (ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ) Βαίτση, Τζιοβάρα Π, Σουφλή, Ζιώγα, Χαλκιά,Τζιοβάρα Α, Μερκονιάν.

 

Last modified onMonday, 08 December 2014 14:03