noodles volos banner

Τρείς νίκες για τις ομάδες της Αργούς

Μεγάλη νίκη για τους άνδρες της Αργούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας που ξεκίνησε την Κυριακή. Επιβλήθηκαν εκτός έδρας του Φιλαθλητικού Λαμίας και πήραν έτσι την άτυπη ρεβάνς της ήττας του τελικού κυπέλλου.

Ο αγώνας στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ήταν πολύ ποιοτικός και οι δύο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα σε όσους τον παρακολούθησαν. 
Η Αργώ έχοντας «διαβάσει» τον αντίπαλό της από την προηγούμενη Κυριακή, βελτιώνοντας σε μεγάλα ποσοστά την υποδοχή της και περιορίζοντας τα λάθη, εμφάνισε τελείως διαφορετικό πρόσωπο και κατάφερε να πάρει τη νίκη επί ενός πολύ αξιόμαχου αντιπάλου.
«Είχα τονίσει από την αρχή στους παίκτες μου τη διαφορετικότητα αυτού του αγώνα πρωταθλήματος και του τελικού κυπέλλου και ότι θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη υπομονή. Είμαστε μια νέα ομάδα που διαθέτει πολύ αξιόλογο υλικό, αλλά χρειάζεται δουλειά και χρόνο για να δείξει την πραγματική της αξία. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη αγωνιστικότητα στο παιχνίδι και κυρίως στα κρίσιμα σημεία όπου επέδειξαν μεγάλη ψυχραιμία» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Γεωργουλάς.
Τα σετ 15-25 ,23-25 , 27-25 , 22-25
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Καλαθάς Νίκος): Αναγνωστόπουλος, Νικολάου, Αθανασίου, Κουφιώτης, Τσουροπλής, Τζουβάρας, Στάικος, Κοτσιλής, Καλαθάς, Φλώρος, Πιτσογιάννης, Μαυρωνάς
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Γεωργουλάς Σπύρος): Ισλαμάι, Σωτηρίου, Τσοπάνος, Τσιάκαλος, Τερνιώτης, Γκριμπίζης, Κόκκας, Κουντριάς, Βούλγαρης, Ιτούδης, Πασπαράκης, Παπαδημητρίου.
 
Με το δεξί... οι Γυναίκες
Πρεμιέρα το Σάββατο στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας γυναικών, με την Αργώ να μπαίνει με το δεξί στις υποχρεώσεις της, αφού νίκησε την ομάδα της Φθία Λαμίας με 3-1 σετ. Οι "κυανέρυθρες" είχαν μουδιασμένο ξεκίνημα, με αποτέλεσμα να χάσουν το 1ο σετ με 25-22. Στη συνέχεια όμως κατάφεραν να βρουν ρυθμό στο παιχνίδι τους και να επιβληθούν άνετα στα υπόλοιπα τρία σετ, κατακτώντας τη νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα. 
Τα σετ: 22-25,25-20,25-14,25-10 
ΑΣ ΑΡΓΩ: (ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ-ΡΗΓΑΣ) Τάσσου, Διάλλα, Λεφάκη, Καραναστάση, Γεωργουλά, Σταματίου, Παπαθανασίου, Παρισάκη, Κορομηλά, Καλοφορίδη, Κουτσουνίδη, Γάκη
ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ: (ΠΑΠΑΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ) Κουτέρη, Πράνταλου, Παπακωνσταντίνου, Αντωνοπούλου,Τζουβάρα, Κυτέα, Παπαγεωργίου, Αλοίμονου, Σταμοδήμου. 
 
Νίκη για τις παγκορασίδες
Ολοκλήρωσαν την Κυριακή με επιτυχία τις υποχρεώσεις του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, οι παγορασίδες με νίκη 3-0 σετ επί του ΓΣ Βόλου στο εξ αναβολής μεταξύ τους παιχνίδι. Συνολικός απολογισμός 1ου γύρου, 6 νίκες -1 ήττα. Οι μικρές της Αργούς ήταν ανώτερες σε όλους τους τομείς, καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα και με σωστή ανάπτυξη στο παιχνίδι τους, επιβλήθηκαν άνετα της συμπολίτισσας ομάδας του Βόλου.
Τα σετ: 25-9,25-7,25-16
ΑΡΓΩ: (Ρήγας) Ζαφειρίου Αικ, Τσιτσιγιάννη Μ, Τσιτρά Αρ,Κονιστή Αν, Φιλιππίδη Αν, Πολυζώη Μ, Κανέλλου Μυρ, Χειμάρα Τζ.