noodles volos banner

Πρόκριση στο κύπελλο για τους άνδρες της Αργούς

Τη δεύτερη νίκη της πήρε η ανδρική ομάδα του ΑΣ Αργώ, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ΑΕ Λάρισας, σε αγώνα της δεύτερης φάσης για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι κυανέρυθροι έπαιξαν κατά διαστήματα πολύ καλό βόλεϊ και πήραν «καθαρή» νίκη με 3-0 σετ (25-23,25-23,25-15), η οποία τους έδωσε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου της περιφέρειας κεντρικής Ελλάδος και ταυτόχρονα το ένα από τα δύο εισιτήρια της πρόκρισης στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου συμμετέχουν ομάδες εθνικών κατηγοριών. Η Αργώ θα αντιμετωπίσει στον τελικό της ΕΣΠΕΚΕΛ την ομάδα του Φιλαθλητικού Λαμίας, η οποία με νίκη 3-2 σετ απέκλεισε στον άλλο ημιτελικό την ΕΑ Λάρισας.

ΑΣ ΑΡΓΩ: (ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΣΠ.)Κούντριας, Πασπαράκης, Ιτούδης, Γκριμπιτζής, Παπαδημητρίου,Τερνιώτης, Λέντιο, Τσιάκαλος, Σωτηρίου, Κόκκας, Βούλγαρης, Μορφίδης

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ: (ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ) Μπαλασάς, Ξηρομερίτης, Σκρίμπας, Παπαχρήστος,Σαμιώτης, Ρούστας, Τσιώλης, Καρανίκας, Ζμπήτας, Γκιτέρσος

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ 

Συγκλονιστικό το παιχνίδι που έγινε την Κυριακή στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος, μεταξύ της Αργούς και του Φιλαθλητικού Λάρισας, που κρίθηκε τελικά στο τάι μπρέικ με 3-2σετ (25-23,26-24,19-25,16-25,15-11) υπέρ της ομάδας της Λάρισας . Οι δύο ομάδες απέδωσαν βόλεϊ υψηλού επιπέδου και το φίλαθλο κοινό απόλαυσε έναν αγώνα απο τους καλύτερους που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στο Βόλο. Η Αργώ ξεκίνησε πολύ δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί με2-0 σετ, αφού με δυνατό μπλοκ εξουδετέρωσε τις δυνατές επιθέσεις του Φιλαθλητικού, αλλά δεν είχε την ανάλογη συνέχεια στα επόμενα, όπου με πολύ καλό σέρβις οι Λαρισαίες , χάλασαν την υποδοχή της Αργούς και ανέτρεψαν την κατάσταση υπέρ τους.

ΑΣ ΑΡΓΩ: (Σταθόπουλος-Ρήγας) Παπούλια Μ., Κουτσουνίδη Β., Καλοφορίδη Μ., Λωρίδα Α.,  Διάλλα Β., Γεωργουλά Κ., Γάκη Σ., Παρισάκη Ι., Ζαφειρίου Α., Γκαλάκου Ε., Σταματίου Χ., Τσιτσιγιάννη Μ.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ:(ΙΟΒΤΣΕΦ)Φακοπουλίδου, Ριζομάρκου, Γκαμζάρη, Παπαγιάννη, Γαλογαύρου, Μαυροπάνου, Κουτρουμπή, Παραφέστα, Κατσιγιάννη, Κότσιρα, Βαρσαμή, Ζαγζάγκη.

ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι έφηβοι της Αργούς απέναντι στη πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του ΣΠΑΚ , αν και ηττήθηκαν από την Καρδιτσιώτικη ομάδα με 3-1 σετ (25-20,25-14,22-25,25-22). Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό εκθεσιακό κέντρο Βόλου την Κυριακή στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΣΠΕΚΕΛ. Η Βολιώτικη ομάδα έπαιξε με πολύ πάθος και έφερε σε πολύ δύσκολη τον ΣΠΑΚ , αφού λίγο έλειψε να πάει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

ΑΣ ΑΡΓΩ : (ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΣΠ.)Παπαδημητρίου, Μορφίδης, Φουρκιώτης, Λέντιο, Ντελής, Σδρούλιας, Πιτσιάβας, Φιλιππίδης, Γράντζας , Βαιόπουλος, Λεμονής, Καπλάνης

ΣΠΑΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: (ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ)Καραθάνος, Μαλλιώρας, Παπαδόοπουλος, Παπατσιμούλης, Μοιανός, Φούκας, Λοίζος, Αντωνίου, Κούτσικος, Τρεμνάς

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΕ ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η νικηφόρα πορεία των παγκορασίδων της Αργούς συνεχίστηκε την Κυριακή , στον αγώνα με τον ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ , στον οποίο οι κυανέρυθρες χωρίς να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους , επικράτησαν της ομάδας της Λάρισας με 3-0 σετ (25-23,25,20,26-24)

ΑΡΓΩ: (Σταθόπουλος-Ρήγας) Ζαφειρίου Αικ, Τσιτσιγιάννη Μ, Τσιτρά Αρ, Κονιστή Αν, Φιλιππίδη Αν, Πολυζώη Μ, Κανέλλου Μυρ, Χειμάρα Τζ, Νικοβιώτη Μ, Βαλασσά Αρ, Στρούγγη Δ, Βαλασά Αρ.