noodles volos banner

Ήττες για εφήβους και παγκορασίδες της Αργούς

Χρειάστηκαν τρείς σχεδόν ώρες για να κρίνουν τον τελικό νικητή της αναμέτρησης, μεταξύ των εφηβικών ομάδων του ΑΣ Αργώ και Ασκληπιού Τρικάλων, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο κλειστό "Βάκης Παρασκευόπουλος". Τελικά η ομάδα των Τρικάλων πήρε τη νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα  στο τάι μπρέικ  με 3-2 σετ (25-13, 20-25, 26-28, 25-14, 20-18). Οι "κυανέρυθροι" αν και έχασαν το πρώτο σετ, αντέδρασαν στη συνέχεια και με πολύ καλό σερβίς και άμυνα προηγήθηκαν με 2-1 σετ. Στο τέταρτο σετ οι Τρικαλινοί επικράτησαν εύκολα, ενώ στο τάι μπρέικ έγινε συγκλονιστική μάχη, αφού οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το τελικό 20-18, όπου ο Ασκληπιός εκμεταλλεύτηκε την πολύ καλή επίθεση που διαθέτει .
ΑΣ ΑΡΓΩ: (ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΣΠ.) Παπαδημητρίου, Μορφίδης, Φουρκιώτης, Λέντιο, Ντελής, Σδρούλιας, Πιτσιάβας, Φιλιππίδης, Μπουμπούκης , Βαιόπουλος, Λεμονής, Καπλάνης.
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: (ΓΟΥΛΑΣ) Βαρδούλης Σ., Βαρδούλης Ι, Βαιόπουλος, Ντούλας, Αναγνώστου Α, Αναγνώστου Π, Βήτας Σ, Βήτας Ι, Θάνος.
 
Η νικηφόρα πορεία των παγκορασίδων της Aργούς,ύστερα από ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών, σταμάτησε το Σάββατο στη Λάρισα από την ΕΑΛ, η οποία επικράτησε της ομάδας του Βόλου με 3-0 σετ (25-23, 25-23, 25-10). Τα κορίτσια της Αργούς θα μπορούσαν να έχουν πάρει καλύτερο αποτέλεσμα, όπως φαίνεται και από τη διακύμανση των δύο πρώτων σετ, από την ομάδα της Λάρισας η οποία έπαιξε καλύτερα και πήρε δίκαια τη νίκη. ΑΡΓΩ: (Σταθόπουλος-Ρήγας) Ζαφειρίου, Τσιτσιγιάννη, Τσιτρά, Κονιστή, Φιλιππίδη, Πολυζώη, Κανέλλου, Χειμάρα, Νικοβιώτη, Βαλασσά, Στρούγγη, Βαλασά.