noodles volos banner

Αργώ: Νίκες για νεάνιδες και παγκορασίδες

Ύστερα από το άσχημο ξεκίνημα και την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από τον ΓΣ Ελασσόνας, η ομάδα των νεανίδων της Αργούς έδειξε να συνέρχεται και έπαιξε αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τις δυνατότητές της, παίρνοντας δύο σημαντικές νίκες εκτός έδρας, που της δίνουν αέρα πρόκρισης στο final4 του φετινού πρωταθλήματος. Έτσι λοιπόν την Παρασκευή αγωνίστηκε στη Λάρισα με αντίπαλο τον ΑΟ Σουφλαρίων, από τον οποίο πήρε επιβλητική νίκη με 3-0 σετ σε εξ αναβολής παιχνίδι. Με ανεβασμένη την ψυχολογία τους, τα κορίτσια αντιμετώπισαν την Κυριακή στα Τρίκαλα τον Ασκληπιό, τον οποίο κέρδισαν με 3-1σετ (25-22,22-25,25-13,25-14).
ΑΡΓΩ: (Σταθόπουλος-Ρήγας) Παπούλια, Κουτσουνίδη, Καλοφορίδη, Λωρίδα, Διάλλα, Γεωργουλά, Γάκη, Παρισάκη, Ζαφειρίου, Γκαλάκου, Σταματίου.

Οι έφηβοι της Αργούς αντιμετώπισαν στο δεύτερο παιχνίδι τους την πολύ δυνατή φέτος ομάδα του ΣΠΑ Καρδίτσας, από την οποία έχασαν με 3-0 σετ (25-23,25-21,25-15). Η Αργώ εμφανώς βελτιωμένη από το πρώτο της παιχνίδι, πάλεψε και έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό βόλει, αλλά δεν τα κατάφερε καθώς δεν έδειξε την απαιτούμενη συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία και στο τέλος των δύο πρώτων σετ. Στο πρώτο σετ, τα αγόρια της Αργούς, αν και προηγήθηκαν με 23-19, δεν άντεξαν στην πίεση της Καρδιτσιώτικης ομάδας που τελικά το κατέκτησε.
ΑΣ ΑΡΓΩ: (Γεωργουλάς) Παπαδημητρίου, Μορφίδης, Φουρκιώτης, Λέντιο, Ντελής, Λεμονής, Σδρούλιας, Πιτσιάβας, Φιλιππίδης.

Συνέχισαν τη νικηφόρα πορεία τους οι παγκορασίδες της Αργούς, αφού αυτή τη φορά επικράτησαν τοπικής ομάδας του Παλαμά Καρδίτσας με 3-0 σετ. ΑΡΓΩ: (Σταθόπουλος) Ζαφειρίου,Τσιτσιγιάννη, Τσιτρά, Κονιστή, Φιλιππίδη, Πολυζώη, Κανέλλου, Χειμάρα, Νικοβιώτη, Ζαιμιώτη.