noodles volos banner

Έστειλαν μήνυμα και κράτησαν τη... Φλόγα ζωντανή (photos)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά  φιλανθρωπικού χαρακτήρα «Πανμαγνησιώτικοι αγώνες βόλεϊ γυναικών», που  πραγματοποιήθηκε  από 3 έως 5 Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος, το οποίο είχε σαν σκοπό τη συγκέντρωση εσόδων, για το Σύλλογο παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «ΦΛΟΓΑ».  
Το  τουρνουά  διοργανώθηκε από τους Συλλόγους ΑΣ ΑΡΓΩ και ΙΩΛΚΟΥ Βόλου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σκοπέλου και συμμετείχαν οι ομάδες ,ΑΣ ΑΡΓΩ,ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ,ΓΣ ΒΟΛΟΥ, ΑΣ ΙΩΛΚΟΣ,  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ.
Πάρα πολλοί φίλαθλοι παρακολούθησαν τους δέκα συνολικά αγώνες που διεξήχθησαν καθ΄όλη τη διάρκεια του τριημέρου και προσέφεραν την πολύτιμη ενίσχυσή τους για αυτόν τον ιερό σκοπό. Την ικανοποίησή και τις θερμές της ευχαριστίες, εξέφρασε στο τέλος του τουρνουά , η πρόεδρος  του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» Κα  Τριανταφύλλου, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και απένειμαν τα αναμνηστικά, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων Κα Δωροθέα Κολυνδρίνη και ο Αντιπρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ-ΔΙΠΕΘΕ Κος  Μιχάλης Καπουρνιώτης.
Αξίζει να αναφερθεί ιδιαιτέρως η εθελοντική προσφορά της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βόλου , η εθελοντική διαιτησία των διαιτητών Βόλου και  χορηγία των αναμνηστικών στις αθλήτριες από το κατάστημα «Powercopy» και το ανθοπωλείο «ΤΟΥΛΙΠΑ»   
 
Δεν γίνεται αναφορά σε αποτελέσματα και τελική κατάταξη , καθόσον  αυτό που όλοι  πρέπει να κρατήσουν είναι το κοινωνικό μήνυμα  που έστειλε αυτό το τριήμερο, το βόλεϊ της Μαγνησίας και της Σκοπέλουaaaaaa
DSCF2111