noodles volos banner

Αργώ: Ξεκίνησε η προετοιμασία σε άνδρες και γυναίκες- Όλες οι μεταγραφικές κινήσεις

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 25 Αυγούστου και συνεχίζεται η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων βόλεϊ της Αργούς στο γήπεδο της Νεάπολης, με δίωρο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και προσαρμογής. Πριν την έναρξη της προπόνησης, οι προπονητές του συλλόγου Βαγγέλης Σταθόπουλος, Σπύρος Γεωργουλάς και Μπάμπης Ρήγας, καλωσόρισαν τις αθλήτριες και τους αθλητές και τους ευχήθηκαν «καλή αγωνιστική σεζόν», ενώ παράλληλα έγινε σύντομη αναφορά στους φετινούς υψηλούς στόχους της ομάδας. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει για το νεοσύστατο ανδρικό τμήμα, που θα συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με πολλές προοπτικές για την ανάπτυξη του ανδρικού βόλεϊ στο Βόλο.

Οι μεταγραφές του συλλόγου σε γυναίκες κι άνδρες: Όσον αφορά φετινές μεταγραφές, το γυναικείο τμήμα ενισχύθηκε με την ακραία Χρυσούλα Σταματίου από τον ΓΣ Αλμυρού, την λίμπερο Ευαγγελία Σύρου από τη Νίκη Βόλου και την Αργυρώ Κορομηλά από τον Ακρίτα Καλαμάτας, ενώ παραχωρήθηκαν η διεθνής με την εθνική νεανίδων Λήδα Κάστανου στον Ηρακλή Κηφισιάς (Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ), η Βικτώρια Πόλη και η Ασημούλα Σταυρακοπούλου στη Νίκη Βόλου.
Το ανδρικό τμήμα ενισχύθηκε με τους: Παύλο Τσοπάνο (από ΓΣ Βόλου-ακραίος), Κώστα Βούλγαρη (από ΓΣ Βόλου-κεντρικός), Μάνο Ιτούδη (από ΓΣ Βόλου-ακραίος), Τερνιώτη Αντώνη (από ΕΑ Λάρισας-διαγώνιος), Γεράσιμο Κούντρια (από ΓΣ Βόλου-πασσαδόρος), Στρούγγη Αποστόλη (από ΓΣ Βόλου-πασσαδόρος), Άγγελο Σωτηρίου (από ΕΑΛ-λίμπερο), Στέλιο Κόκκα (από ΕΑΛ-λίμπερο), Θοδωρή Γκριμπιτζή (απο ΓΣ Βόλου-ακραίος),Τσιάκαλο Δημήτρη (από ΣΠΑ Καρδίτσας-κεντρικός), Στράτο Μορφίδη (από ΑΠ Καστοριάς-πασαδόρος), Μπερμπέρογλου Γιάννη (ΑΟ Καβάλας-κεντρικός)

Εγγραφές στην ακαδημία: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής του ΑΣ Αργώ, με έναρξη προπονήσεων στις 5 Σεπτεμβρίου. Ο ΑΣ ΑΡΓΩ volley & beach volley απευθύνει κάλεσμα προς όλα τα κορίτσια και αγόρια επιθυμούν να μπουν στο όμορφο αυτό άθλημα και να μάθουν τα μυστικά του. Για πληροφορίες-εγγραφές οι ενδιαφερόμενες-οι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6944604262 και 6983500835.