noodles volos banner

Δεν αποφεύγει την πράσινη φανέλα ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Ό,τι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός και το Τ.Α.Α. έχει κάνει μεγάλες θυσίες για να δηλώσει συμμετοχή η ανδρική ομάδα του βόλεϊ στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι μυστικό. Παράβολο συμμετοχής 25.000 Ευρώ και μια σειρά από προϋποθέσεις εκτινάσσουν το κόστος συμμετοχή στα ύψη. Όμως, ο νέος κανονισμός της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (CEV) για το χρώμα που θα έχουν οι φανέλες των λίμπερο απαιτεί τη μεγαλύτερη θυσία από τους «ερυθρόλευκους». Ποια είναι αυτή; Να φορέσει ο λίμπερο του Ολυμπιακού πράσινη φανέλα!

Αυτό υπαγορεύουν οι νέοι κανονισμοί για το λίμπερο που προβλέπουν λίμπερο ντυμένο στα πράσινα και όταν η ομάδα φοράει πράσινα το λίμπερο θα έχει κίτρινο χρώμα. Ο Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε έχει κάνει προσπάθεια να ζητήσει εξαίρεση από την CEV χωρίς μέχρις στιγμής να βρει ανταπόκριση. Μάλιστα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της CEV Αντρέ Μέγιερ με κοινοποίηση στην Ολλανδή Ρίτα Ουμς που είναι υπεύθυνοι των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Αφού εξήγησε τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στην... ιδεολογία του Ολυμπιακού για το πράσινο χρώμα ζήτησε εξαίρεση από τον σχετικό κανονισμό.

Η απάντηση έφτασε σχεδόν άμεσα και ήταν αρνητική.Το γεγονός προκαλεί αντιδράσεις και στις τάξεις των οπαδών ενώ μεταξύ σοβαρού και αστείου ορισμένοι θέτουν ζήτημα αποχώρησης του Ολυμπιακού από τη διοργάνωση αλλά θα υποστεί βαριές συνέπειες και ο σύλλογος αλλά και το ελληνικό βόλεϊ.

soccerplus.gr