noodles volos banner

Αναχώρησε με τις Διάλλα και Καστάνου η Εθνική νεανίδων

Με δύο Βολιώτισσες στην αποστολή της, αναχώρησε για Ταρτού της Εσθονίας όπου θα διεξαχθούν τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ, η εθνική νεανίδων. Στην αποστολή είναι οι αθλήτριες της Αργούς, Λυδία –Ευαγγελία Καστάνου και Βασιλική-Μαρία Διάλλα.
Η αποστολή της Εθνικής αναχώρησε πριν από λίγη ώρα από την Θεσσαλονίκη και με ενδιάμεσο σταθμό την Φρανκφούρτη θα φτάσει αργά το βράδυ στην πόλη Ταρτού της Εσθονίας όπου θα φιλοξενηθεί ο Α’ όμιλος της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (καθώς και οι αγώνες κατάταξης).
Στον όμιλο πέραν της Εθνικής και της οικοδέσποινας Εσθονίας συμμετέχουν και οι Σερβία, Βουλγαρία, Ολλανδία, Τσεχία, ενώ στο 2ο όμιλο που θα διεξαχθεί στο Ελσίνκι μετέχουν οι Φινλανδία, Τουρκία, Ιταλία, Βέλγιο, Ρωσία, Σλοβενία.
Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος θα έχει τη βοήθεια του Ομοσπονδιακού Τεχνικού Γιάννη Καλμαζίδη επέλεξε για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τις ακόλουθες αθλήτριες:
Πασαδόροι: Χαρά Παπαδοπούλου (Ηρακλής Ιωαννίνων), Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (Ελπίδα Αμπελοκήπων) 
Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη (Παναθηναϊκός), Λυδία Ευαγγελία Καστάνου (Αργώ Βόλου)
Λίμπερο: Ειρήνη Κοκκινάκη (Ολυμπιακός), Μαρία Αικατερίνη Ξανθοπούλου (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου) 
Ακραίες: Αλεξάνδρα Ψωμά (ΑΟ Μαρκοπούλου), Αθανασία Φακοπουλίδου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός), Κατερίνα Παπάζογλου (Ελπίδα Αμπελοκήπων) 
Κεντρικές: Άννα Καλαντάτζε (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Ζαχαρούλα Γιαννέλου (ΑΟ Μαρκοπούλου), Βασιλική Μαρία Διάλλα (Αργώ Βόλου)