noodles volos banner

Eπιτυχίες για αθλητές της Αργούς στο μπιτς βόλεϊ

Το δίδυμοτης Εθνική Ελλάδας U18 (νεανίδων) Μαναβή/Παρισάκη (ΑΣ ΑΡΓΩ), ήταν οι θριαμβευτές στο 1ο τουρνουά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Juniors που ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports Club στην Καρδία της Θεσσαλονίκης, κλείνοντας έτσι ένα τετραήμερο γεμάτο από Beach Volley. Στον τελικό των κοριτσιών οι Μαναβή/Παρισάκη πήραν πολύ δύσκολα το πρώτο σετ (21-19) κόντρα στις Βακαλοπούλου Μολδοβανίδη και έφτασαν εύκολα στη νίκη καθώς στο β' σετ επικράτησαν με 21-6.

Λίγες μέρες νωρίτερα προηγήθηκε η συμμετοχή τους στο 1ο τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος γυναικών που έγινε στον ίδιο χώρο, όπου το εν λόγω ζευγάρι κατέλαβε την επίσης τιμητική 7η θέση της γενικής κατάταξης, λαμβανομένου υπόψη ότι αγωνίστηκαν σε ανώτερη κατηγορία.
Η Ιωάννα Παρισάκη του ΑΣ ΑΡΓΩ και η Θεσσαλονικιά συναθλήτριά της Δήμητρα Μαναβή, αγωνίζονται αυτόν τον καιρό στα πρωταθλήματα MASTERS,με στόχο την καλύτερη προετοιμασία τους εν όψει πανευρωπαϊκού και παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Επίσης επιτυχίες για τον ΑΣ ΑΡΓΩ για τις αθλήτριές του Νάντια Γεωργουλά και Σίλια Κουτσουνίδη οι οποίες κέρδισαν δύο συνεχόμενα τουρνουά. Συγκεκριμένα στο 1ο open τουρνουά beach volley Lipton ice tea που πραγματοποιήθηκε 5 και 6 Ιουνίου, στις εγκαταστάσειςτου beach bar ΑΜΜΟΣ, στην παραλία του Αγιόκαμπου Λάρισας, κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κατηγορία γυναικών, επικρατώντας στον τελικό της ομάδας Παπαθανασίου Σοφίας/Καραναστάση Κατερίνας (επίσης αθλήτριες του ΑΣ ΑΡΓΩ) με 2-0 σετ. Η δεύτερη επιτυχία για την ομάδα των Γεωργούλα/Κουτσουνίδη σημειώθηκε, στο open τουρνουά beach volley που διεξήχθη 8 και 9 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του beach bar ΚΑΡΝΑΓΙΟ, όπου στον τελικό των γυναικών επικράτησαν δύσκολα με 2-1 σετ επί της έμπειρης ομάδας των Παππά/Γιαγκουνίδου.

argo2