noodles volos banner

Γιορτή λήξης ακαδημιών με βραβεύσεις

Ακόμη μια αθλητική χρονιά φτάνει στο τέλος της για το τμήμα Ακαδημιών βόλεϊ της Νίκης Βόλου.

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014, τα παιδιά των ακαδημιών μας στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας στην καθιερωμένη, ετήσια γιορτή που σημαίνει το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Πάνω από 80 αθλήτριες γεννημένες τα έτη 2001 έως και 2008 έδωσαν το παρών και τον καλύτερό τους εαυτό, επέδειξαν το ταλέντο τους, έπαιξαν, χόρεψαν αλλά πρωτίστως διασκέδασαν με την ψυχή τους σε μια όμορφη γιορτή του βόλεϊ!

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση και τέλεση της γιορτής, και πιο συγκεκριμένα:

Το προπονητικό τιμ του τμήματος βόλεϊ που αποτελείται από τους κ.κ.: Κουτσογιάννη Μαρίνο, Ξανθόπουλο Παναγιώτη, Γιαγκουνίδου Κατερίνα και Αφέντου Ναυσικά.

Τις αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων, που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους!

Τους γονείς για την εξαιρετική τους παρουσία, την στήριξή τους και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν για άλλη μια χρονιά για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.

Μα πάνω απ’ όλα, ευχαριστούμε τα εκπληκτικά κορίτσια των ακαδημιών μας που από την αρχή της χρονιάς παλεύουν, ιδρώνουν, αγωνίζονται, διεκδικούν, κερδίζουν, χάνουν, μαθαίνουν και διασκεδάζουν δίπλα μας.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν βάσει του υπάρχοντος προγράμματος των ακαδημιών.