Logo
Print this page

Γεμάτοι μετάλλια στις αποσκευές τους οι αθλητές του ΟΑΜ

Με τις αποσκευές τους γεμάτες κύπελλα επέστρεψαν οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας. Συγκεκριμένα στο 2ο  E2 Εθνικό Πρωτάθλημα τένις που διεξήχθη στα Γιάννενα και στην Ηγουμενίτσα από τις 23/3 έως 27/3, οι αθλητές της Μαγνησίας έκαναν αισθητή την παρουσία τους σε όλες τις κατηγορίες. Έτσι λοιπόν, στην κατηγορία 16 ετών η Καρπούζα Σοφία κατέκτησε την 1η θέση στο διπλό και την 2η θέση στο μονό, ενώ ο Μπάτσικας Μιχαήλ διακρίθηκε με την 3η θέση στο διπλό.

Στην κατηγορία 14 ετών η Ρουσμένη Ελευθερία κατάφερε και αναρριχήθηκε στην 1η  θέση του μονού και του διπλού και ο Μαυριάς Ιάσονας βγήκε 1ος στο διπλό. Τέλος στην κατηγορία 12 ετών ο Μπαμπινιώτης Άγγελος κατέκτησε την 1η  θέση στο διπλό και την 3η  θέση στο μονό και ο Ράλλης Χάρης κατέκτησε κι αυτός την 1η  θέση στο διπλό.

Οι επιτυχίες όμως συνεχίστηκαν και στις 29-30/3, καθώς στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, οι αθλήτριες Αναγνώστου Εύα και Καρπούζα Σοφία διακρίθηκαν στην 3η  θέση, εξασφαλίζοντας τη μοριοδότηση των Πανελληνίων εξετάσεων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ο πρόεδρος του ομίλου κ. Καρπούζας Δημήτρης επισημαίνει πως οι συνεχείς επιτυχίες σε πανελλαδικό επίπεδο των αθλητών του συλλόγου είναι απόρροια της συστηματικής δουλειάς που γίνεται από την πρώτη στιγμή που θα έρθει ένα παιδί στο σύλλογο, τόσο από την προπονητική ομάδα του συλλόγου όσο και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Φυσικά στην προσπάθεια αυτή του συλλόγου αρωγός είναι ο Δήμος Βόλου με τη φιλοξενία των αθλητών στο Κέντρο Αντισφαίρισης Ν. Ιωνίας, έτσι ώστε οι αθλητές να έχουν την άνεση να προπονούνται σε άρτιες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας συγχαίρει τους παραπάνω αθλητές, τους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας Ζαχαρία Κατσιγιαννάκη και Χρήστο Γουσόπουλο και τους γονείς των αθλητών, τόσο για την αμέριστη συμπαράσταση προς το σωματείο, αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, ώστε τα παιδιά τους να λαμβάνουν μέρος σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες.

*Δείτε στην παρακάτω image gallery φωτογραφίες από τους αθλητές του ΟΑΜ που διακρίθηκαν...

Image Gallery

{gallery}47209{/gallery}
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]