Logo
Print this page

Αγώνες εθνικού πρωταθλήματος 12-14 ετών στη Ν. Ιωνία

Πλούσιο τενιστικό θέαμα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Βολιώτες από την Παρασκευή 11/3 έως την Τρίτη 15/3 στα γήπεδα της Ν. Ιωνίας. Συγκεκριμένα ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας με συνδιοργανωτές την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, την Ε΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και τον Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. φιλοξενούν το 1ο Εθνικό Ε2 πρωτάθλημα κατηγοριών 12-14 αγοριών & κοριτσιών, εκ των πέντε συνολικά πρωταθλημάτων που λαμβάνουν χώρα καθ' όλη τη χρονιά σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Ο Βόλος πρόκειται να υποδεχθεί δεκάδες αθλητές από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με τους γονείς τους και τους προπονητές τους, οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να αναρριχηθούν στην κορυφή της αγωνιστικής κατάταξης.
Οι διοργανωτές προσκαλούν τους φίλους του αθλήματος να επισκεφθούν τις τενιστικές εγκαταστάσεις στη Ν. Ιωνία (δίπλα από το κολυμβητήριο) για να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις των μικρών αθλητών και να τους επιβραβεύσουν με το χειροκρότημα τους. Η είσοδος είναι δωρεάν. Πληροφορίες για το πρόγραμμα των αγώνων στις ιστοσελίδες http://www.eesake.gr και http://efoa.gr, στο facebook Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας.

Η αφίσα των αγώνων:

adsawgda

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]