noodles volos banner

ΕΜΑ-Σκόπελος 2-3

 

Τρεις ομάδες προσπέρασε η Σκόπελος στο βαθμολογικό πίνακα με τη σημερινή της εκτός έδρας νίκη, 3-2 στις Μικροθήβες που ήταν το δεύτερο νικηφόρο αποτέλεσμα μακρυά από το νησί. Το 1-0 στο 7ο λεπτό ο νεαρός Γκαμάλιας με πλασέ ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Καρατζόγλου και η ισοφάριση πολύ γρήγορα, στο 10' με εύστοχο πέναλτι του Χισάι που κέρδισε ο ίδιος. Το 1-2 στο 23' με κεφαλιά του Αλιράι και τον Συνοδινό να έχει κάνει τη σέντρα, το 1-3 στο 67' με ωραίο σουτ του Χισάι εκτός μεγάλης περιοχής. Η ΕΜΑ μείωσε προς το φινάλε, στο 87' με κεφαλιά του Καπέσιου σε σέντρα του Αναγνώστου. Οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι στο 60' για να ισοφαρίσουν. Το κέρδισε ο Λανάι, το εκτέλεσε ο ίδιος κι απέκρουσε ο Ζαρίφης. Από ένα δοκάρι, στο 1ο λεπτό για τους νησιώτες με σουτ του Αλεξίου και στο 35ο για τις Μικροθήβες με κεφαλιά του Σκοτεινού.
Ο Χρήστος Αναγνώστου ανέφερε πως η ομάδα του είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο με κύριο εκφραστή των τελικών προσπαθειών τον Ρομάριο, ενώ η Σκόπελος είχε στο πρώτο ημίχρονο σουτ του Σκιαθίτη που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια, στο 73' σε τετ-α-τετ ο Συνοδινός νικήθηκε από τον Ζαγκαβιέρο, στο 80' διαγώνιο σουτ του Σκιαθίτη ελάχιστα άουτ, το 83' ο γκολκίπερ της ΕΜΑ έβγαλε το σουτ του Χισάι και τελευταία φάση στο 89' με άστοχο σουτ του Προκοπίου.

Συνθέσεις:
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Ζαγκαβιέρος, Σκοτεινός, Λανάι, Θ. Βαλκανιώτης, Διαμαντένιας, Αθ. Βαλκανιώτης (70' Ρεφουγιάτι), Ζιούλης, Καρατζόγλου, Γκαμάλιας (70' Αναγνώστου), Καπέσιος, Γ. Βέτσικας (46' Ρομάριο).
ΑΟ Σκοπέλου: Ζαρίφης, Σκιαθίτης, Μπακόπουλος, Αλεξίου, Καραθανάσης, Στ. Χρυσοφός, Κερμελής (65' Τάσιος), Αλιράι (58' Προκοπίου), Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης (75' Σένκο).