noodles volos banner

Σκόπελος-Απόλλων Καναλίων 2-3

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Απόλλων Καναλίων στη Σκόπελο καθώς πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ στο τελευταίο εικοσάλεπτο έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Το 1-0 στο 9' όταν ο Χισάι έδωσε την ασίστ κι από κοντά ο Συνοδινός σκόραρε, αλλά η απάντηση του Απόλλωνα ήταν άμεση και διπλή. Στο 14' ισοφάρισε με δυνατό σουτ του νεαρού Λαρίση και στο 17' πήρε προβάδισμα με τέρμα του Τσιουρή. Οι δύο σκόρερ είχαν βρει δίχτυα και την προηγούμενη αγωνιστική! Η Σκόπελος ισοφάρισε στο 75' με πέναλτι του Χισάι, που κέρδισε ο ίδιος από τον γκολκίπερ Μουράβα, ο οποίος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Κι ενώ το ματς όδευε προς την ισοπαλία, στο 95ο λεπτό από φάουλ του Πέτση, ο Καρπούζας βρήκε δίχτυα με κεφαλιά και χάρισε στην ομάδα των Καναλίων το πρώτο διπλό της σεζόν και το δεύτερο τρίποντο.
Για τους γηπεδούχους, ο Γκουμάς είχε μια καλή ευκαιρία στο 65' και ο Συνοδινός μετά το 2-2, ενώ για τον Απόλλωνα, Λαρίσης και Τσιουρής απείλησαν στο ξεκίνημα της επανάληψης για τρίτο τέρμα.

Συνθέσεις:
Σκόπελος: Ταλαδιανός, Σκιαθίτης, Σένκο (70' Αλιράι), Καραγιώργος, Παναγιώτου (50' Π. Χρυσοφός), Στ. Χρυσοφός, Κερμελής, Γκουμάς, Χισάι, Συνοδινός (89' Τάσιος), Χρυσάνθης.
Απόλλων: Μουράβας, Ψήφος, Κουζιώκας, Καρπούζας, Φώτου, Λαρίσης (85' Παπακώστας), Κόκκαλης (75' Πρέζας), Βασιλείου, Τσιουρής, Πέτσης, Κελεσίδης (70' Παναγιωτάκης).