noodles volos banner

Διαπρέπουν οι τενίστες του ΟΑΜ

Οι επιτυχίες του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας συνεχίζονται. Οι αθλητές του ομίλου χάρισαν χαμόγελα για ακόμη μια φορά με τις συνεχόμενες διακρίσεις τους. Συγκεκριμένα στο 4ο Ε1 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα, η Αναγνώστου Ευαγγελία κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία των 14 ετών και η Παλάσκα Αναστασία την 2η θέση στην κατηγορία των 18 ετών.
Επίσης στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Β΄ εθνικής κατηγορίας, έπειτα από τρεις νίκες απέναντι στους Ομίλους «Αλέξανδρος Βέροιας», «Αριδαίας» και «Σ.Α. Σερρών», τα κορίτσια του Ομίλου Παλάσκα Αναστασία και Καρπούζα Σοφία κατέκτησαν την πρώτη θέση στο γκρουπ τους. Την επόμενη χρονιά η ομάδα των γυναικών θα αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική Κατηγορία.
Στα Ενωσιακά Πρωταθλήματα οι επιτυχίες έχουν ως ακολούθως: Στο 3ο Ενωσιακό Ε3 Πρωτάθλημα, που διοργανώθηκε στην πόλη μας, στην κατηγορία των 12 ετών στα αγόρια, ο Κελαϊδόπουλος Ανδρέας κατέλαβε την 1η θέση και ο Διαμαντόπουλος Βασίλης την 3η θέση. Στην ίδια κατηγορία στα κορίτσια, η Αναγνώστου Αγγελική βγήκε 2η ενώ την 3η θέση πήρε η Ρουσμένη Ελευθερία. Στην κατηγορία των 14 ετών ο αθλητής Μπάτσικας Μιχαήλ κατέλαβε την 1η θέση ενώ στην κατηγορία των 16 ετών η Καρπούζα Σοφία βγήκε 2η και η Τζιάνη Ρένια 3η .
Στο 4ο Ενωσιακό Ε3 Πρωτάθλημα, το οποίο έλαβε επίσης χώρα στην πόλη μας, στην κατηγορία των 12 ετών η Αναγνώστου Αγγελική "αναρριχήθηκε" στην 2η θέση και στην 3η η Ρουσμένη Ελευθερία. Στην αντίστοιχη κατηγορία στα αγόρια ο Διαμαντόπουλος Βασίλης διακρίθηκε στην 3η θέση. Στην κατηγορία των 14 ετών στα αγόρια, την 3η θέση μοιράστηκαν ο Ρουσμένης Τάσος και ο Μπάτσικας Μιχαήλ, ενώ στην κατηγορία των 16 ετών η Καρπούζα Σοφία πήρε την 3η θέση.
Τελειώνοντας, οι εμφανίσεις των «μικρών» αθλητών του ΟΑΜ κάθε άλλο παρά απαρατήρητες μπορεί να περάσουν. Συγκεκριμένα, σε τουρνουά, που διεξήχθη στο Βόλο, οι Μπαμπινιώτης Άγγελος και Χριστοφορίδου Μαριάνθη πήραν τις πρώτες θέσεις, ακολουθώντας τους με εξαιρετικές εμφανίσεις οι Κλημεντωπούλου Ελένη-Κουτσογιάννης Γιάννης-Καρπούζας Κων/νος-Ράλλης Χάρης-Μαλούσης Παναγιώτης-Κοζανίτη Ιωάννα και Αποστόλου Κων/νος.
Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, συγχαίρουν τους αθλητές και τους προπονητές. Ακόμη, θέλουν να απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των αθλητών, για την αμέριστη συμπαράσταση προς το σωματείο, αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλουν ώστε τα παιδιά τους να λαμβάνουν μέρος σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες.