noodles volos banner

Τέταρτη θέση στο κόμπο στο Ευρωπαϊκό για Βολιώτισσες συγχρονίστριες

Με μια σπουδαία εμφάνιση και την κατάληψη της 4ης θέσης στην Ευρώπη ολοκληρώθηκε το 32ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Υγρού Στίβου για την Εθνική μας ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης.

Με εκπληκτική εκτέλεση της χορογραφίας τους με θέμα «Σειρήνες», οι Ελληνίδες αθλήτριες, μεταξύ αυτών και οι Βολιώτισσες, Ευαγγελία Κουτίδη και Εβελίνα Σοφία Τσιπουρίδη, χειροκροτήθηκαν και εντυπωσίασαν κοινό και κριτές, οι οποίοι έδωσαν στη χώρα μας 85,7333 βαθμούς κατατάσσοντας τελικά την ελληνική ομάδα ένα βήμα πριν από το βάθρο των μεταλλίων.

Οι Μαρία Αλζιγκούζη- Κομινέα, Γιάνα Γκεοργκίεβα, Ευαγγελία Κουτίδη, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Σοφία Μαλκογεώργου, Φλωρεντία Μάντζιου, Πολυξένη Σαραντίδη, Σοφία Τσιπουρίδη και Δέσποινα Τζώρτσου οι οποίες και αποτέλεσαν την eλληνική ομάδα, έδειξαν με αυτό τον τρόπο το σπουδαίο μέλλον που υπάρχει στο άθλημα.

Πρώτη κατετάγη η Ουκρανία που πήρε και το χρυσό μετάλλιο με 94,4333 βαθμούς. Δεύτερη ήταν η Ισπανία βαθμολογούμενη με 93,0333 ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ιταλία συγκεντρώνοντας 90, 3333 βαθμούς.

 

Last modified onTuesday, 19 August 2014 16:38