noodles volos banner

54 "δελφίνια" της Νίκης Β. στους Χειμερινούς Αγώνες της Λάρισας

Με μια πολυπρόσωπη και πανέτοιμη αποστολή, αποτελούμενη από 54 αγόρια και κορίτσια 9-12 ετών, θα συμμετάσχει η Προαγωνιστική Ομάδα κολύμβησης της Νίκης Βόλου στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης που θα γίνουν στη Λάρισα το Σ/Κ 3-4 Μαρτίου 2018.

Στις μικρές ηλικίες η ομάδα θα πάρει μέρος με 3 αγόρια και 6 κορίτσια 9 ετών και με 6 αγόρια και 6 κορίτσια 10 ετών.

Τους μικρούς αθλητές θα συνοδέψει ο προπονητής τους κ. Αχιλλέας Βλιώρας, ο οποίος δηλώνει πως «τα παιδιά από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου δουλεύουν μεθοδικά σε όλα τα αγωνιστικά στυλ, μαθαίνουν να θέτουν προσωπικούς στόχους και πηγαίνουν στους αγώνες με στόχο τη διάκριση και την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών …».

Στις μεγαλύτερες ηλικίες η ομάδα θα συμμετάσχει με 4 αγόρια και 7 κορίτσια 11 ετών και με 14 αγόρια και 8 κορίτσια 12 ετών. Αξίζει να σημειώσουμε ότι 6 κολυμβητές –τριες, που είναι γεννημένοι το έτος  2006 (12 ετών ) ανήκουν  για την αγωνιστική περίοδο 2017- 2018 στο πρόγραμμα των επίλεκτων της Κολυμβητικής  Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Μαζί τους θα είναι η προπονήτρια κα Σταμάτη Μαρία και όπως δηλώνει «στόχος της ομάδας για φέτος στους αγώνες αυτούς  είναι η συμμετοχή των κολυμβητών μας με ωραίο  κολύμπι, εκκινήσεις και στροφές χωρίς λάθη και ακυρώσεις, καλή αγωνιστική συμπεριφορά και ομαδικότητα. Όλα αυτά θα μας οδηγήσουν στην κατάκτηση όσο το δυνατόν περισσότερων μεταλλίων  αλλά και στη βελτίωση των ατομικών επιδόσεων. Έτσι τίθενται οι βάσεις για την επίτευξη του γενικού στόχου που είναι η δημιουργία κολυμβητών έτοιμων να πλαισιώσουν με αξιώσεις  την Αγωνιστική Ομάδα την επόμενη χρονιά».