Logo
Print this page

Στο ΟΑΚΑ πέντε κολυμβητές της Νίκης για τους Χειμερινούς αγώνες

Στα «βαθιά» θα κολυμπήσουν δύο αθλητές και τρεις αθλήτριες της Αγωνιστικής Ομάδας Κολύμβησης της Νίκης Βόλου, αφού συμμετέχουν στους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες Ανδρών - Γυναικών που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ από την Παρασκευή 23 έως και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά οι συμμετοχές:

Βασιλοπούλου Βασιλική (50 -100 Ελ),

Μεντεκίδη Αναστασία ( 100-200-400 Ελ),

Χατζηεφραιμίδου Μαρία ( 100-200 Πεταλούδα, 400 Μικτή),

Κοντοβάς Γιάννης ( 400-800-1500 Ελ ) και

Μιαρίτης Αλέξανδρος ( 200-400Μικτή Ατομική).

Αξίζει να σημειώσουμε πως τα παιδιά αυτά ανήκουν ηλικιακά στην κατηγορία των Παίδων-Κορασίδων. Οι επιδόσεις τους όμως είναι τέτοιες που τους επιτρέπουν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε μεγαλύτερους αλλά και απέναντι στους καλύτερους Έλληνες κολυμβητές και κολυμβήτριες. Η καλή αγωνιστική τους κατάσταση επιβεβαιώθηκε και στο πρόσφατο Χειμερινό Πρωτάθλημα Βόρειας Ελλάδας, όπου διακρίθηκαν και κατέκτησαν πολλά μετάλλια.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη αξία είναι πως με τη συμμετοχή τους σε αυτούς τους αγώνες στοχεύουν σε εκείνες τις καλές επιδόσεις, οι οποίες θα αυξήσουν τις πιθανότητες τους να λάβουν μέρος με τις Εθνικές Ομάδες της Κατηγορίας τους στις φετινές διεθνείς διοργανώσεις. Άλλωστε 9 Κολυμβήτριες  και 7 Κολυμβητές  της Νίκης Βόλου έχουν «πιάσει» φέτος τα όρια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, οι οποίοι δεν παίρνουν μέρος είτε γιατί έχουν άλλο αγωνιστικό προγραμματισμό και στόχους, είτε για λόγους οικογενειακούς, σχολικούς κλπ.

Την αποστολή θα συνοδέψει ο κ. Μάρκος Μανταλούφας.

Η ομάδα της Νίκης ανανεώνει το αγωνιστικό ραντεβού της για την επόμενη σημαντική διοργάνωση προετοιμασίας, τα «Νιόβεια» στη Θεσσαλονίκη στο τέλος Μαρτίου, όπου ταυτόχρονα θα γίνει και το Σχολικό Πρωτάθλημα κολύμβησης Λυκείων και αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 10 κολυμβητές και κολυμβήτριες μας.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]