Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/magnesiasports.gr/archive.magnesiasports.gr/images/45832
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/45832
noodles volos banner

Με απόλυτη επιτυχία και τιτάνια προσπάθεια έγιναν τα Νικητήρια (photos)

Με επιτυχία που μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτη από όλες τις απόψεις και η οποία άφησε απόλυτα ευχαριστημένους τους διοργανωτές, κύλησαν το τριήμερο 13-15/1 τα 7α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ, που διοργάνωσε η Νίκη Βόλου στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος».

Το μεγάλο στοίχημα ήταν, όσο κι αν ακούγεται παράξενο,  αυτή καθεαυτή η διεξαγωγή των αγώνων, αφού οι ακραίες καιρικές συνθήκες τις προηγούμενες μέρες δημιούργησαν πολλά προβλήματα, αλλά τελικά η τεράστια προσπάθεια από τους ανθρώπους της Νίκης Βόλου επέτρεψε αυτοί να γίνουν.

Ήταν μία ημερίδα που είχε 600 παιδιά στις προαγωνιστικές κατηγορίες, δηλαδή στις ηλικίες 9-12 ετών, και μαζί με τις αγωνιστικές κατηγορίες πλησίασε τα 1000.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσοι πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους, είτε ήταν κριτές είτε χρονομέτρες, στον κόσμο που κατέκλυσε το κολυμβητήριο, στους αθλητές που έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό βοηθούμενοι και από τη γρήγορη πισίνα, στους χορηγούς και φυσικά στον έφορο της κολύμβηση της Νίκης Βόλου, Πέτρο Παρασκευόπουλο, αλλά και στην υπεύθυνη της γραμματειακής υποστήριξης της κολύμβησης της Νίκης, Κωνσταντίνα Λεβέντη, που σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος της διοργάνωσης των αγώνων, δουλεύοντας για πολλούς μήνες, ώστε όλοι να φύγουν ευχαριστημένοι και τα 7α ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ να αποσπάσουν πολύ ευμενή σχόλια για μία ακόμη φορά.

Ειδικά συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς των κολυμβητών, οι οποίοι καθάρισαν τα νερά του κολυμβητηρίου, αφού είχαν σπάσει οι σωληνώσεις, αλλά και στα 28 σωματεία που συμμετείχαν και που ήρθαν τελικά με πλήρεις αποστολές, με εξαίρεση τον Άρη που λόγω καιρικών συνθηκών απέσυρε τη συμμετοχή 50 αθλητών στις προαγωνιστικές κατηγορίες, αλλά έστειλε μία αθλήτρια στις αγωνιστικές.  

Ξεχωριστή σημασία είχε η συμμετοχή στους αγώνες του Απόστολου Χρήστου, που βγήκε τρίτος στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Λονδίνου, αλλά και του Γεράσιμου Λιγνού, 6ου παραολυμπιονίκη στο Ρίο.

*Δείτε στην παρακάτω image gallery στιγμές από τα Νικητήρια. 

Image Gallery

{gallery}45832{/gallery}