noodles volos banner

Εγγραφές από την Πέμπτη στον Υδάτινο Κόσμο

Σε ανακοίνωση του Υδάτινου Κόσμου αναφέρονται τα εξής:

"Ο Αθλητικός Σύλλογος Βόλου ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ανακοινώνει πως από την Πέμπτη 01/09/2016 ξεκινούν οι εγγραφές όλων των τμημάτων για την νέα κολυμβητική περίοδο 2016-2017.

Ο Α.Σ.Β. ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ από το 2011καλλιεργεί με μεγάλη επιτυχία το άθλημα της κολύμβησης με τμήματα εκμάθησης στην μικρή πισίνα, τμήματα ακαδημιών, επίλεκτων, προαγωνιστικών και αγωνιστικών.

Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζονται και φέτος τα τμήματα κολύμβησης ενηλίκων, AquaAerobic και φυσικά το γνωστό πλέον σε όλους μας babyswimming (βρεφική-νηπιακή κολύμβηση).

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά από έμπειρους και καταρτισμένους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στον υγρό στίβο στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου «ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ».

Για εγγραφές και πληροφορίες θα μας βρείτε στην είσοδο του κολυμβητηρίου καθημερινά 18.00-21.00.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 6987048498 και 6977447074 καθώς και στο Facebookwww.facebook.com/YdatinosKosmos ή στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.ydatinos-kosmos.com

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται σε όλους τους γονείς, μαθητές και αθλητές καλή σχολική και αθλητική χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα!"