noodles volos banner

Άθλος για τη Νίκη Β., πρώτη στο πανελλήνιο κολύμβησης

Η ομάδα της Νίκης Β. στην κατηγορία παμπαίδων-παγκορασίδων μετά το τέλος του Πανελληνίου πρωταθλήματος Η ομάδα της Νίκης Β. στην κατηγορία παμπαίδων-παγκορασίδων μετά το τέλος του Πανελληνίου πρωταθλήματος

Έναν πραγματικό άθλο κατάφερε η Νίκη Βόλου, που στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης στις κατηγορίες παμπαίδων-παγκορασίδων, που διεξήχθη από την Πέμπτη μέχρι σήμερα Κυριακή (17/7) στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Βόλου «Ιάσων Ζηργάνος» κατόρθωσε να πάρει την πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, καθώς συγκέντρωσε 267 βαθμούς έναντι 174 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Η Νίκη ήταν ασυναγώνιστη και φυσικά πρώτη στα κορίτσια και 7η στα αγόρια, ενώ και στη συνολική βαθμολογία πρώτευσε, κερδίζοντας 6 χρυσά μετάλλια, 13 ασημένια και 2 χάλκινα, έχοντας παράλληλα και πολλές συμμετοχές σε τελικούς. Συμμετείχε δε με 28 αθλητές στο Πανελλήνιο και υπερίσχυσε συλλόγων όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς και ο Παναθηναϊκός, πετυχαίνοντας κάτι ασύλληπτο.

Ουσιαστικά το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί την επόμενη βδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, θα γίνουν οι αγώνες Παίδων-Κορασίδων-Εφήβων-Νεανίδων, στους οποίους, εφόσον μετράει αθροιστικά η βαθμολογία με το πρωτάθλημα του Βόλου, η Νίκη δεν πρόκειται τουλάχιστον να χάσει τον τίτλο του καλύτερου επαρχιακού συλλόγου.

Χρ. Θαν.

 

Last modified onMonday, 18 July 2016 00:17