noodles volos banner

Τιμήθηκε ο Δ. Δημαρέλος από την ΚΟΕ

 

Πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η λαμπρή εκδήλωση της Ομοσπονδίας KOE AWARDS 2014 κατά την οποία βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες των έξι αθλημάτων, που διακρίθηκαν ιδιαίτερα τη χρονιά που πέρασε. Σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρουσία 500 και πλέον ανθρώπων του χώρου μας, τιμήθηκαν 143 αθλητές και αθλήτριες και 41 προπονητές και προπονήτριές τους, για τις επιτυχίες τους σε μεγάλες διοργανώσεις, με την προσπάθεια τους να εντείνεται ενόψει και των επερχόμενων ραντεβού στα έξι αθλήματα, που στεγάζει η ΚΟΕ.

Μεταξύ αυτών που τιμήθηκαν από την Ομοσπονδία, ήταν και ο Βολιώτης ακούραστος «εργάτης» της συγχρονισμένης κολύμβησης και όχι μόνο, Δημήτρης Δημαρέλος.

Ο Δημήτρης Δημαρέλος, παλιό μέλος της ΕΚΟΦ και υπεύθυνος για την περιφέρεια δήλωσε μετά τη βράβευση του: «Ευχαριστώ θερμά για την απόφαση σας να με βραβεύσετε για την προσφορά στον αθλητισμό, μαζί με τους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες μας. Χαίρομαι πολύ που προσέφερα όσο μπορούσα, ως μέλος του συμβουλίου της ΕΚΟΦ, την περίοδο 1980-1990. Τότε ήμουν υπεύθυνος για την περιφέρεια και συνέταξα των εσωτερικό κανονισμό κολύμβησης. Αφιέρωσα μεγάλο χρόνο από τη ζωή μου στον ελληνικό αθλητισμό, ως πρωταθλητής στο Στίβο και ως διοικητικός παράγοντας με αρμοδιότητα στο άθλημα της Συγχρονισμένης κολύμβησης. Εύχομαι ολόψυχα υγεία και να συνεχίσει η χώρα μας να πρωταγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο στερέωμα».

 

Last modified onFriday, 20 March 2015 10:21