noodles volos banner

Αγώνας στην Κατερίνη και κοπή πίτας για τους Χειμερινούς κολυμβητές του Ιάσονα (photos+βίντεο)

Ο Σύλλογος Χειμερινών Κολυμβητών Βόλου Ιάσονας πραγματοποίησε τη καθιερώμενη ετήσια γιορτή του με τη κοπή πίτας, που πραγματοποιήθηκε με τη παρουσία πλήθους μελών και φίλων του, καθώς και μελών του φίλου γειτονικού σωματείου του Νηρέα.

Ο πρόεδρος του Ιάσωνα κ.Βλάσης Παχιός απηύθυνε χαιρετισμό και αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου. Κληρώθηκαν πολλά δώρα από τη λαχειοφόρο, ενώ τυχερή της βραδυάς ήταν η κα Έφη Ναουμίδου που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας.
Οι δραστηριότητες δεν σταματούν ποτέ, και έτσι την επόμενη ημέρα, 7 μέλη του συλλόγου βρέθηκαν στη Κατερίνη για τον αγώνα χειμερινής κολύμβησης "Παλίρροια 2015". Πρόκειται για αγώνα 300 και 1000 μέτρων που γίνεται στη θάλασσα της Κατερίνης η οποία είναι από τις πιο κρύες της Ελλάδας, και είχε θερμοκρασία 10,5 βαθμών Κελσίου. Ο αγώνας προσελκύει χειμερινούς κολυμβητές από όλη την Ελλάδα, ενώ ήταν η τρίτη συνεχής χρονιά που ο Ιάσωνας εκπροσωπήθηκε.
Στα 1000 μέτρα αγωνίστηκαν ο Δήμος Νταόπουλος και ο Στάθης Καραδημητρίου, ενώ στα 300 μέτρα συμμετείχαν οι Αλέξης Παπαλεξίου, Γιάννης Τζαβάρας, Γιάννης Θεοφανίδης, Κώστας Παλάντζας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αλέξης Παπαλεξίου είναι κάτοικος Λάρισας, αλλά επισκέπτεται πολύ συχνά τον Ιάσωνα για το τακτικό του μπάνιο. Την αποστολή συνόδεψε ο Διακουμής Παπαδιακουμής, ο οποίος με ελικοπτεράκι βιντεοσκόπησε τον αγώνα, αναρτώντας το πρωτότυπο βίντεο για το οποίο ευχαρίστησαν οι διοργανωτές.

 

Media

Last modified onSaturday, 28 February 2015 10:24