noodles volos banner

Έναρξη προπονήσεων για την αγωνιστική ομάδα κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Ξεκίνησε η χρονιά για τους αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων κολύμβησης της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου πραγματοποιούν πρόγραμμα ξηράς προπόνησης.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο για πρώτη φόρα το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου έχει στις τάξεις του δομημένη αγωνιστική ομάδα, αμιγώς προερχόμενη από τα σπλάχνα του Συλλόγου που δημιουργεί πολλές ελπίδες για το μέλλον.

Οι προπονήσεις των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων γίνονται καθημερινά με την καθοδήγηση των καταξιωμένων καθηγητών φυσικής αγωγής κ.κ. Στάθη Μέμο και Αχιλλέα Βλιώρα.

Παράλληλα, ξεκίνησαν οι νέες εγγραφές των μικρών κολυμβητών για την ακαδημία όπως και για το πρόγραμμα εκμάθησης, που αφορά παιδιά από την ηλικία των τεσσάρων ετών.

Για το λόγο αυτό, καλούνται οι γονείς των μικρών παιδιών που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την κολύμβηση, να προσέρχονται καθημερινά από την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρες 17:30-20:00 στο κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου «Βασίλειος Πολύμερος» για πληροφορίες στην κα Κωνσταντίνα (τηλ. 6974828375), στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (αίθουσα στίβου) τις ώρες 16:00-19:30, μπορούν επίσης να  επικοινωνούν με τον έφορο του τμήματος κ. Πέτρο Παρασκευόπουλο (τηλ. 6980306997) και με την γραμματεία του Συλλόγου (τηλ. 2421060320).