noodles volos banner

Ξεκίνημα για τα τμήματα κολύμβησης του ΟΕΑ/ΝΑΒ

Ξεκίνημα για όλα τα τμήματα Κολύμβησης του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. για τη νέα αγωνιστική χρονιά στο κολυμβητήριο Βόλου την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 06.30 μ.μ.

Σε αυτή την πρώτη συγκέντρωση καλούνται να δώσουν το παρόν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες της Κολύμβησης του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. , ώστε σε συνεργασία με τους προπονητές τους να καθορίσουν τα προγράμματα προπόνησης για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Από τη Διοίκηση του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και τους υπευθύνους εφόρους Κολύμβησης καταβάλλεται συνεχόμενη προσπάθεια ώστε όλοι οι αθλητές και αθλήτριες να προπονούνται με πτυχιούχους γυμναστές ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα την Κολύμβηση διασφαλίζοντας την σωστή προπονητική τακτική, ψυχική και σωματική υγεία .

Πληροφορίες για νέες εγγραφές και το ωράριο των προπονήσεων στην Γραμματεία του Ομίλου κα Καρβουνιάρη Δώρα τηλ,6989206014-6993904671 -2421030237, στους εφόρους Κολύμβησης, Μανουσάκη-Σκυργιάννη  Ηλέκτρα, Ιωάννου Σταύρο, Χατζηγεωργίου Δημήτρη, τον Αντιπρόεδρο Αθλημάτων πισίνας Κώστα Μαλαμούση και στους προπονητές του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β.