noodles volos banner

Χρυσό στο Ευρωπαϊκό με νέο ρεκόρ για τη Βολιώτισσα Σ. Κτενά!

Δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησε η ελληνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών τεχνικής κολύμβησης το οποίο διεξάγεται στο Λινιάνο της Ιταλίας, ανεβάζοντας το δείκτη των μεταλλίων για τη χώρα μας σε πέντε. Η Βολιώτισσα, Σοφία Κτενά μετά το χάλκινο που πήρε στα 50 μέτρα άπνοια με πανελλήνιο ρεκόρ, κατέκτησε το χρυσό στα 100μ υποβρύχιο με χρόνο 37.29 που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ!

Η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια σημείωσε: «Από το πρωί της σημερινής ημέρας όπως και τόσα χρόνια που κολυμπάω ονειρευόμουν να ανέβω στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Δούλεψα πολύ σκληρά και υπέμεινα ακόμη και αποτυχίες εκτός από τις θυσίες και τις στερήσεις. Από τα 60μ της κούρσας τα πόδια μου πονούσαν, εκεί ήταν που πείσμωσα και είπα ότι αυτό το μετάλλιο δεν το χαρίζω σε καμία. Ειλικρινά τα συναισθήματά μου δεν περιγράφονται. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά όλους αυτούς που με αγαπούν και πίστεψαν σε μένα, ελπίζω να τους δικαίωσα με αυτό μου το αποτέλεσμα. Αν το θέλεις πολύ πάντα γίνεται».

Χρυσό μετάλλιο και για τον Λουκά Καρετζόπουλο στα 100μ επιφάνεια με χρόνο 34,94. Δεύτερος ο Αλεξέι Καζάντσεφ με χρόνο 34.98, τρίτος ο Ρώσος Γκινιατούλιν με χρόνο 35.41.

Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές ο Θωμάς Κόκκινος στα 100 μέτρα επιφάνεια με χρόνο 37.09 ήταν 11ος, με τον Γιάννη Δημακούδη στα 100μ διπλά πέδιλα να καταλαμβάνει τη 12η θέση με χρόνο 45.52.

Last modified onFriday, 01 August 2014 11:08