noodles volos banner

Εξαιρετική εμφάνιση και διακρίσεις από κολυμβητές του ΟΕΑ/ΝΑΒ στο Πανελλήνιο

Ολοκληρώθηκε  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης των κατηγοριών Παμπαίδων Α΄,Β΄/Παγκορασίδων Α΄,Β΄, στο Ιλίσιο κολυμβητήριο στην Αθήνα.

Ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. συμμετείχε με 4 αθλητές/αθλήτριες, τους Κώστα  Λιβογιάννη, Μελπομένη Παπαδημητρίου,  Μαρία Παντελόγλου και Ματίνα Τοπούζη.  

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο αθλητής του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. , Κωνσταντίνος Λιβογιάννης, με τρία χρυσά μετάλλια και εξαιρετικούς χρόνους στα 200μ ελεύθερο (2'04.85), 400μ ελεύθερο (4'.24.25) και 1500 μ ελεύθερο(17' 24.62 ), κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του καλλίτερου αθλητή στην κατηγορία του (Παμπαίδων Β΄) .

Εξαιρετική η παρουσία και της αθλήτριας Μελπομένης Παπαδημητρίου, που κατέκτησε την 6η θέση στα 400μ ελεύθερο και την 9η στα 800μ ελεύθερο και στα 200μ μικτή ατομική, βελτιώνοντας τις ατομικές της επιδόσεις.

Αξιόλογη και η παρουσία της Μαρίας Παντελόγλου στα 50-100μ πεταλούδα.

Η εμφάνιση των αθλητών του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. κατέταξε τον Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. με 34 βαθμούς μπροστά από πολλούς συλλόγους της Επαρχίας και του κέντρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές, αθλήτριες για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν , τους προπονητές τους Λευτέρη Χατζηστάμο και Κώστα Σουρμενίδη και εύχεται στους υπόλοιπους αθλητές που συνεχίζουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων/Παίδων-Κορασίδων,  καλή  συνέχεια με επιτυχίες.