noodles volos banner

Επιτυχίες για ΟΕΑΝΑΒ στην τεχνική κολύμβηση

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη από τις 17/7 έως 20/7/2014 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. συμμετείχε με 3 αθλητές-αθλήτριες που κατέκτησαν ένα χρυσό μετάλλιο, ένα αργυρό μετάλλιο, ένα χάλκινο μετάλλιο, δύο τέταρτες νίκες, μία πέμπτη και μία έκτη νίκη, έχοντας παράλληλα και πανελλήνιο ρεκόρ.

Η συμμετοχή και οι νίκες των αθλητών του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. στα πανελλήνια πρωταθλήματα τεχνικής κολύμβησης έχουν ιδιαίτερη σημασία για το ναυταθλητισμό του Βόλου διότι το συγκεκριμένο άθλημα είναι το πρώτο που ξεκίνησε την αθλητική του δραστηριότητα ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. από την ίδρυση του το 1950 κατακτώντας παγκόσμιες επιτυχίες που δόξασαν την περιοχή μας..

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα των αθλητών του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. έχουν ως εξής:
Τοπούζη Ματίνα: 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στα 50μ διπλά πέδιλα και 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στα 200μ διπλά πέδιλα. Η επίδοση 25.93 που σημείωσε η αθλήτρια στα 50 μ. είναι νέο πανελλήνιο ρεκόρ κατηγορίας Παγκορασίδων Α.
Κορωναίος Γιώργος: 2η θέση(αργυρό μετάλλιο) στα 100μ, 4η θέση στα 200μ και 6η θέση στα 50μ διπλά πέδιλα, στην κατηγορία Παίδων.
Σκυργιάννης Ορέστης: 4η θέση στα 50μ, 5η θέση στα 100μ και στα 200μ διπλά πέδιλα, στην κατηγορία Παίδων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές, αθλήτριες , τους προπονητές τους Κώστα Σουρμενίδη και Νικολέτα Βελεντζά και τους εύχεται καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στο Ιλύσιο Κολυμβητήριο στην Αθήνα.

Last modified onTuesday, 22 July 2014 10:48