noodles volos banner

Δύο μετάλλια η Απλαντή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Στις 20, 21 και 22 Ιουνίου στο κολυμβητήριο του Αλίμου, διεξήχθη το 83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών. Στο πρωτάθλημα συμμετείχε και η Βολιώτισσα Στελλίνα Απλαντή, της Ολυμπιάδα 73, η οποία αν και αγωνίζεται λόγω της μικρής της ηλικίας στην κατηγορία Νεανίδων, κατέκτησε 1 χρυσό και 1 χάλκινο μετάλλιο, τα οποία είναι τα πρώτα της μετάλλια σε Θερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών.
Πιο συγκεκριμένα, στη σκυταλοδρομία 4Χ200 ελεύθερο η Ολυμπιάδα 73 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με τις Γιαρένη Θεοδώρα 2.03, Απλαντή Στελλίνα 2.07, Σταματάκη Ανδριάννα 2.10, Γιαρένη Αφροδίτη 2.06 και στα 400 ελεύθερο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 4.23.72, επίδοση που είναι νέο ατομικό ρεκόρ και βελτίωση της προηγούμενης καλύτερης δικής της, της κατηγορίας Νεανίδων.
Τα αποτελέσματα δικαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη Στελλίνα Απλαντή και τον προπονητή της και προπονητή της Νίκης Βόλου κο Στάθη Μέμο, δίνοντάς τους τη δύναμη να συνεχίσουν την επίπονη προσπάθεια τους καθημερινά στην πισίνα, μέχρι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών που θα γίνει στις 25, 26 και 27 Ιουλίου.