Logo
Print this page

Με επιτυχία η ημερίδα στίβου της Νίκης Β. με τον Πελασγό

Μπορεί ο καιρός να ήταν βροχερός κι άστατος, αυτό όμως δεν εμπόδισε εκατοντάδες μικρούς αθλητές κι αθλήτριες της Νίκης Βόλου και του Πελασγού να συμμετέχουν σε ημερίδα στίβου που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» σε συνεργασία με τον Πελασγό την Κυριακή 6 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στην ημερίδα συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες των δυο συλλόγων από Α’ τάξη Δημοτικού έως και Α’ τάξη Γυμνασίου, σε αλτικά , δρομικά και ριπτικά αγωνίσματα.

Οι αθλητές κι αθλήτριες και των δύο Συλλόγων είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες και αθλητικές γνώσεις και παρά τα καιρικά «σκαμπανεβάσματα» έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για τον στίβο, ενώ όλοι έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση.

Επισημαίνεται ότι σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες απονεμήθηκαν μετάλλια κι έπαινοι συμμετοχής.

Ο Πελασγός Α.Σ.  είναι ένας από τους σημαντικότερους συλλόγους πανελληνίως, καθώς για την χρόνια που μας πέρασε ήταν 11ος στη γενική κατάταξη του ΣΕΓΑΣ, ανάμεσα σε 328 συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και πρόεδρος του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», Στέργιος Φάτσης, καλωσόρισε τους αθλητές του Πελασγού στο Βόλο, προαναγγέλλοντας ότι στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχοι αγώνες στίβου και ημερίδες μεταξύ σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, με στόχο τη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ αθλητών και προπονητών, την καλλιέργεια και προώθηση της ευγενούς άμιλλας και προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους.

Οπρόεδρος κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης και η Διοικούσα Επιτροπή του στίβου -Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Χρόνης Βελέντζας- συγχαίρουν τα παιδιά για τις επιδόσεις τους κι ευχαριστούν τους προπονητές, Παύλο Παρασκευόπουλο, Απόστολο Βλαχάβα, Βάσω Κολλυμένου, Δήμητρα Αηδονίδου κι Ελένη Σκουργιά, τους προπονητές του Πελασγού, τα μέλη της γραμματειακής υποστήριξης καθώς και τους γονείς των δύο Συλλόγων συλλογικά που με την άψογη συνεργασία συνέδραμαν, ώστε να υλοποιηθεί με επιτυχία αυτή η διοργάνωση.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]